Vraag & Antwoord

OS Windows

Probleem met Nokia C110 draadloos LAN kaartje...

Anoniem
Booster
4 antwoorden
 • Ik probeer op een windows 2000 server systeem een Nokia C110 draadoos lan kaartje te installeren. Omdat het een pcmia kaartje is heb ik hiervoor een adapter gekocht zodat ik hem in een gewoon pci slot kan doen (een sitecom adapter). De adapter is keurig geinstalleerd, maar zodra ik de nokia C110 kaart erin doe, begint 2000 keurig te installeren maar zodra hij bijna geinstalleerd is (zie al een icoontje komen in de system tray), klap windows2000 eruit met IRQ_LESS_OR_ QUAL (zoiets). Door dat dit gebeurd rond hij de installatie niet goed af en blijft het netwerkkaartje dus in het geel staan (er ontbreken drivers).
  Kent iemand dit? Ik heb zojuist SP3 gedownload die ik er op ga zetten. Er stond namelijk nog geen SP op de windows 2000 server, dus ik hoop het zo op te lossen…..
 • Dit klinkt als een driver fout.
  Welke driver is nog de vraag, Nokia of Sitecom?
  Bij Nokia kan ik niks vinden om dat ik geen Nokia C110 user ben, dat moet je zelf even doen. De Sitecom site is down, misschien later even opnieuw proberen.
 • Ik heb na de installatie van SP3 wel de driver van de NOkia C110 geinstalleerd gekregen. Er is dus ook een 2de lan verbinding aangemaakt. Alleen als ik deze wil inschakelen (hij staat standaard uitgeschakeld), verbreekt hij de verbinding…..

  Iemand een idee…
 • probeer dat pci-kaartje eens in een ander pci slot te doen, lijkt nl op een irq-conflict…..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.