Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Setups en installs werken niet

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Ik had dit probleem al, toen heb ik een format gedaan en win ME er opnieuw opgezet maar ik blijf dit probleem hebben.

  Vele setups werken niet. Dit zijn de setups die niet werken en de problemen (ik heb willekeurige software gedownload om te kijken of het niet aan een enkel programma ligt):

  - Eraser 5.3
  [code:1:0606ddb1ab]Setup heeft een fout veroorzaakt in SETUP.EXE. Setup wordt nu gesloten. Als er zich prob…[/code:1:0606ddb1ab]
  - PopUp Eraser 1.4
  [code:1:0606ddb1ab]PPers heeft een fout veroorzaakt in PPERS.EXE. PPers wordt nu gesloten. Als er zich prob…[/code:1:0606ddb1ab]
  - eDonkey2000 35.16.61
  [code:1:0606ddb1ab]Nullsoft Install System v1.44 ERROR (<- titelbalk)
  Installer CRC invalid[/code:1:0606ddb1ab]
  - WinMX
  => Setup werkt wel, maar als ik WinMX wil opstarten krijg ik dit:
  [code:1:0606ddb1ab]File authentication failed! The WinMX program file has been damaged and cannot start. You should re-install WinMX. If you still get this message you should check your computer for viruses.[/code:1:0606ddb1ab]
  Eraser en PopUp Eraser heb ik gedownload van http://www.download.com en eDonkey en WinMX heb ik meerdere keren van verschillende mirrors gedownload, maar telkens krijg ik hetzelfde.

  Van www.download.com heb ik ook nog 3 andere programma's gedownload waarvan de setup wel werkte. Een complete reinstall van win ME na format hielp niet.

  Weet iemand of dit nu toeval is en dat ik dus slechte versies van die setups heb staan, of is er wat aan windows en kan ik het herstellen? En zou iemand kunnen testen of deze setups echt slecht zijn?
 • Dit kan liggen aan het feit dat 1 van je modules RAM geheugen defect is. Download een testprogramma, bv Docmemory. Te downloaden op www.simmtester.com. En boot dit geheugen test toolje via een diskette. Draai 3 loops Quick test. Als die FAILED aangeeft op het einde na het testen, dan is je geheugen defect. PASSED betekent dat het geheugen in orde is.

  mvg,
  Roy
 • Volgens die test is er niets mis met mijn RAM, ik kreeg passed.
  Daaraan ligt het dus niet.
 • Vertel eens wat meer over je PC. Wat heb je voor een hardware? En ben je er zeker van dat je PC virusvrij is? Het virus kan ondanks format c: ergens blijven hangen. Dus scan je PC op virussen, dat kan online op www.housecall.nl.

  Als het geen virus is, en na opnieuw installeren door format C: het probleem nog steeds blijft bestaan moet jet het op hardware gebied zoeken.

  mvg,
  Roy
 • Ik heb die virusscan gedaan en kreeg 234 bestanden, ALLEMAAL besmet met hetzelfde virus: PE_CIH.1003 (info: http://www.trendmicro.com/vinfo/virusencyclo/default5.asp?VName=PE_CIH.1003)

  Nu heeft die virusscan de cleanable files gecleaned, maar er blijver er nog over. Ik zal nu NORTON ANTIVIRUS eropzetten, alles cleanen die te cleanen is, dan nog eens een format c: (maar heb ook d:, daar stond dus waarschijnlijk het virus op en heeft zich vandaar vermenigvuldigd) en dan eerste programma die ik eropzet (na vers gedownloade drivers) is NORTON ANTIVIRUS. Bij eventuele verdere problemen alles branden wat ik nog nodig heb en dan beide schijven formatteren (maar dat doe ik nu nog niet wegens tijdgebrek).

  Ik laat weten wat het oplevert. Wel zou ik nog graag weten of dit virus effectief iets kan gedaan hebben aan bios ofzo aangezien er daarover iets staat in de beschrijving van het virus.

  [EDIT] Ik had trouwens na de format win ME eropgezet met een install die nog op d: stond, dus dit zal ik nu ook niet meer doen
 • Ik zou als ik jou niet beginnen aan Norton, is conflicterende software.
  IK zou je hele PC helemaal leegmaken, met een diskette waarvan je zeker bent dat tie virusvrij is. Zorg dat beide schuifjes van de diskette naar beneden zijn, zodat er geen virus naar de diskette geschreven kan worden. En formateer dan de boel en installeer windows opnieuw.

  BTW: je kunt bv evenueel belangrijke bestanden naar cd of diskette zetten, maar je moet er wel zeker van zijn dat die bestanden virusvrij zijn.

  mvg,
  Roy
 • Ik had nog voor ik je post las Norton er toch opgezet. Na een virusscan van een paar uur had waren de problemen met die installs opgelost :D

  Nu zeg je wel dat Norton conflicterende software is, maar dit wil toch niet zeggen dat het een slechte virusscan is. Als ik goed begrijp wat je bedoelt, is het goed zolang je er geen problemen mee hebt of met andere software dankzij Norton.

  Nu zal ik nog eens formatteren, maar iig lijkt m'n probleem opgelost met Norton.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.