Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows XP opnieuw installen

Bill Gates
3 antwoorden
 • Hey iedereen!

  Een tijdje terug heb ik Windows XP Home NL geinstalleerd en een crack gebruikt voor de activatie omdat hetzelfde exemplaar al eerder geinstalleerd is. Nu d8 ik dat alles in orde was totdat ik een paar dagen geleden de medling kreeg dat ik XP binnen 5 dagen moest activeren. Ik heb in eerste instatie op Ja geklikt om aan te geven dat ik dat best eens wilde proberen. Ik kreeg echter geen activatiescherm, de pc deed wat trager en ging dan gewoon opstarten zoals altijd. Als ik op Nee klikte dan startte de pc gewoon verder op. Ik heb toen 1 dag van te voren de crack nog gebruikt en daarmee d8 ik van alle ellende af te zijn, tot het moment dat de pc na 12 uur middern8 weinig meer wilde doen.

  Als ik nu de pc aanzet gaat ie naar windows gebeurt er eerst niets, xie alleen de 8ergrond, de cursor en verder helemaal niets. Omdat ik dan even w8 gaat ie naar het welkomsscherm, en kan ik kiezen uit de 2 gebruikers: Roel en Gast. Als ik op Roel klik dan begint ie met het opstarten, het logo gaat dus naar beneden maar ipv dat er staat 'Laad Uw persoonlijke instellingen…'' staat er ''Bezig met afmelden…''. Ik heb op geen enkele afmeldtoets gedrukt of wat dan ook. Dit alles gebeurt ook bij de Gast-gebruiker.

  Nu leek het me een goed id om de pc dan maar te formatteren (de C: want daar staat windows XP op) maar dat wil niet lukken. Als ik de pc aanzet met de XP-opstartdiskette erin en de XP-cd erin dan zegt ie het volgende:

  [code:1:6f98d83acc]Verifying DMI Pool data…
  Starting…

  A:\>mode con codepage prepare=((850) ega.cpi)

  MODE prepare code page function completed

  A:\>mode con code page select=850

  MODE select code page function completed

  A:\>keyb nl,,keybrd2.sys
  Invalid keyboard code specified

  A:\>

  A:\>[/code:1:6f98d83acc]

  Ik d8 dat ik de windows setup zou krijgen zoals eerder bij een andere pc het geval was, (zelfde windows xp home). Ook commando's zoals format c: werken niet, wat ik ook probeer… Ik kan de hele c:-schijf ook niet bereiken. Ik heb namelijk 3 partities van elk 2Gb. Als ik C: intyp krijg ik de D-partitie en als ik D: intyp krijg ik de E-partitie. Onder B: vind ik een diskttestation, net als onder A: (kheb maar 1 diskette station en 1 cd-rom drive)…

  Wie kan mij helpen? Hoe formatteer ik deze pc? Xou ook willen vragen of iemand nog een goeie crack heeft maar dat mag ik niet vragen dus dat doe ik niet… :wink:

  Greetzz,

  Roel
 • Ja ik kan je wel helpen: ga naar de winkel en koop een legale versie.
 • en als je schrijft die het dan normaal .
  ik d8 ik d8 xzie .
  of is ook je tik tafel gekraakt

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.