Vraag & Antwoord

OS Windows

Emails bewaren voor nieuwe installatie

6 antwoorden
  • Wie kan mij vertellen waar emails opgeslagen worden. En hoe ik mijn 6 emailsaccounts kan bewaren, om een schone installatie van win98se te doen, en het geheel daarna weer terug te zetten. Als het natuurlijk mogelijk is, helaas moet ik opnieuw installeren, ivm veel vastloopprobblemen. dank voor jullie antwoord.
  • [quote:8e1f263dbe="dijkx"]Wie kan mij vertellen waar emails opgeslagen worden. En hoe ik mijn 6 emailsaccounts kan bewaren, om een schone installatie van win98se te doen, en het geheel daarna weer terug te zetten. Als het natuurlijk mogelijk is, helaas moet ik opnieuw installeren, ivm veel vastloopprobblemen. dank voor jullie antwoord.[/quote:8e1f263dbe] Ik neem aan dat je werkt met Outlook Exrpess. Je gaat naar Tools -> Options -> Tabblad Maintenance -> Store Folder, nu zie je het pad waar je e-mail is opgeslagen, dit pad knippen en plakken in Windhoos Verkenner en dan kun je je e-mail veilig stellen door het te kopieeren naar een andere partitie of een ander medium (floppy!, cd-rom, ZIP-disk).
  • kijk op http://www.tomsterdam.com/insideOE/ , staat e.e.a. goed beschreven.
  • Hoi Dijkx; Als ik je vraag goed heb begrepen, wil de instellingen van de accounts bewaren. Dit kan als volgt: Extra > accounts > exporteren. Suc6 Boge
  • [quote:138a51fd90="ODF"][quote:138a51fd90="dijkx"]Wie kan mij vertellen waar emails opgeslagen worden. En hoe ik mijn 6 emailsaccounts kan bewaren, om een schone installatie van win98se te doen, en het geheel daarna weer terug te zetten. Als het natuurlijk mogelijk is, helaas moet ik opnieuw installeren, ivm veel vastloopprobblemen. dank voor jullie antwoord.[/quote:138a51fd90] Ik neem aan dat je werkt met Outlook Exrpess. Je gaat naar Tools -> Options -> Tabblad Maintenance -> Store Folder, nu zie je het pad waar je e-mail is opgeslagen, dit pad knippen en plakken in Windhoos Verkenner en dan kun je je e-mail veilig stellen door het te kopieeren naar een andere partitie of een ander medium (floppy!, cd-rom, ZIP-disk).[/quote:138a51fd90] Je kunt in store folderbij options je archief map wijzigen en direct op een andere partitie zetten. Wel zo handig.
  • En dat opslaan van e-mails in een map op een andere partitie werkt ook bij mij naar volle tevredenheid. Ook ik moet wel eens bij een sporadische vastloper de c schijf formateren, waarna ik een ghost terugzet van de meest recente goed funktionerende inhoud van de c schijf. Waarbij de accounts ook veiliggesteld zijn en ik mijn e-mails ook weer terug heb. Tip voor een volgende schone installatie: Win installeren en daarbij ook alle noodzakelijke drivers en persoonlijke instellingen, die je hebt. Daar een ghost van maken en op een cd-r branden voor slechtere tijden. Nadat je je hele PC weer hebt ingericht, met alle programma's die je gebruikt, maak je ook daar een ghost van, die je, indien mogelijk, op een andere partitie bewaart en zonodig opnieuw maakt, als er wezenlijke veranderingen plaats hebben gevonden in de inrichting van je PC. Zo houd je altijd een actuele versie van de inhoud van je c schijf en kun je bij vastlopers in ongeveer 10 minuten de zaak weer op de rails hebben. Ik ga er dan vanuit, dat de c schijf alleen voor je besturingssyteem wordt gebruikt! Succes in de strijd, Jan K.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.