Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Na installatie SP1 kan ik niet meer switchen van OE identity

ODF
10 antwoorden
 • Na installatie SP1 voor XP kan ik niet meer switchen van identity in Outlook Express.
  Hebben meer XP users hier last van na installatie SP1 en weet een ander wat ik er tegen kan doen.
  Ik kan wel identities aanmaken in OE maar er niet naar switchen, dan kom ik weer in mijn Main identity.
 • Dit is een bug in SP1. Het enige dat je kan doen is: ga in OE naar bestand\identiteiten\identiteiten beheren en haal daar het vinkje weg "Deze identiteit gebruiken wanneer u een programma opstart".
 • Een bug in SP1??
  Was SP1 niet bedoeld om alle bugs in XP juist te verhelpen? :lol:
 • He Ron,
  Dan heb je het toch niet helemaal begrepen,tis Windows hoor. :D
 • [quote:e6544fe984="Ben Jonson"]Dit is een bug in SP1. Het enige dat je kan doen is: ga in OE naar bestand\identiteiten\identiteiten beheren en haal daar het vinkje weg "Deze identiteit gebruiken wanneer u een programma opstart".[/quote:e6544fe984]
  Bedankt Ben, het werkt weer.

  We zullen de komende tijd de update site van Micro$oft in de gaten houden voor een bugfix :evil: .

  In een ander onderwerp van mij heb ik een vraag staan over een ander e-mail programma dan OE, deze geldt nog steeds voor mij maar ik heb nog geen goede vervanger van OE gevonden, dus beheer ik mijn accounts nog in OE.
 • [quote:34cf284089="ODF"]Na installatie SP1 voor XP kan ik niet meer switchen van identity in Outlook Express.
  Hebben meer XP users hier last van na installatie SP1 en weet een ander wat ik er tegen kan doen.
  [/quote:34cf284089]
  Niet iedereen tevreden over service pack XP :lol:
 • Iedereen weet toch dat SP1 staat voor "spy pack 1" :evil:
  En ik dacht ook dat algemeen bekend was dat M$ fouten met fouten verdoezelt… anders blijft er niets meer te updaten…. :D
 • [size=18:d540d767dd]Niet iedereen tevreden over service pack XP[/size:d540d767dd]

  Dinsdag, 24 september 2002 - Sinds Microsoft zijn reparatiedoos voor Windows XP heeft gelanceerd, is het 1 miljoen keer gedownload. Niet iedereen is echter even blij.


  Het op 9 september beschikbaar gestelde service pack 1 (SP1) moet een einde maken aan een groot aantal lekken en onvolkomenheden in Windows XP. Het pakket is naar schatting al 1 miljoen keer gedownload, maar volgens PC World heeft een kleine, maar luidruchtige groep grote problemen.

  De voornaamste klacht - via e-mail en in nieuwsgroepen - hierbij is dat de computer niet meer goed functioneert na het installeren van het service pack. Zo worden sommige computers instabiel of willen helemaal niet meer starten. Alleen door SP1 eraf te halen, zou het apparaat weer normaal gaan functioneren.

  Fatale fout
  "Na het installeren van SP1 begonnen verschillende programma's zomaar te crashen, inclusief iedere Office XP-applicatie. Feitelijk alles behalve het besturingssysteem zelf begon fatale fouten te krijgen", zo klaagt een project manager van een architectenbureau tegenover PC World.

  Ook in diverse nieuwsgroepen zijn dergelijke klaagzangen te horen. "Als je niet alles kwijt wilt raken: handen af SP1. Eerst heb ik de netwerkversie gedownload: allemaal foutmeldingen. Toen een nieuwe instal gedaan en via update SP1 geïnstalleerd. Nog erger: computer blijft herstarten. En nee, ik heb geen gekraakte versie…", aldus een gefrustreerde gebruiker in de Nederlandse nieuwsgroep Microsoft.public.nl.windowsxp.

  Volgens een Amerikaanse woordvoerder van Microsoft is het hele proces echter zeer soepel verlopen voor de grote meerderheid van de klanten. Bij Microsoft Nederland zijn helemaal geen klachten binnengekomen.
  Reacties op dit artikel Totaal 5 reacties  "Is het Nederlands talige Service Pack nou al uit voor XP ? Hij wordt niet aangeboden via Windows Update………" (Aad)

  "Tja, zo heb ik vandaag de service pack eraf gehaald omdat mijn pc niet echt lekker doorstartte na het uitschakelen v/d pc…." (jasper)

  ""Bij Microsoft Nederland zijn helemaal geen klachten binnengekomen." Onzin: Wij (ons bedrijf) hebben zelf meermalen met …" (Rob)


  Alle complete reacties bij dit artikel? Bekijk ons overzicht…
  (bron: http://www.webwereld.nl/nav/nb?12546)
 • [quote:6df59449c7="Ron2"]Een bug in SP1??
  Was SP1 niet bedoeld om alle bugs in XP juist te verhelpen? :lol:[/quote:6df59449c7]

  Hallo. ik kan ook niet meer van identiteit switchen in Outlook Express, heb het vinkje bij "deze indentitieit gebruiken" al weggehaald, maar het helpt niet!!!!
  Wie weet raad????
 • SP1 deinstalleren is DE oplossing, :lol:
  En nog veel meer problemen zullen je bespaard worden…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.