Vraag & Antwoord

OS Windows

wie kan mij helpen

Anoniem
Sellis
8 antwoorden
 • hallo,
  ik heb windows xp. ik heb gehoord dat je met instellingen kan laten lijken dat de computer denkt dat het windows 98 is. weet iemand hoe??
  ik kan nu op sommige mp3's sites geen mp3's meer downloden omdat een programma : java virtual machine niet op de windows xp meer draait. dat betekend dus dat ik dan geen volle mp3 albums kan downloden. wie heeft er een oplossing voor je.
  alvast bedankt, groetjes van marc
 • Oplossing? download virtual machine.
  http://www.virtualmachine.tk
 • Windows XP kan je inderdaad "foppen" door te kiezen voor het uiterlijk van Windows 98 of 95.
  Hiertoe open je de Verkenner, klikt met rechts op de bestandsnaam die niet in XP draaien wil en klik je tenslotte op Compatibiliteit.
  Hier kan je dan aangeven dat XP het programma moet draaien als onder Windows 98. Maar let op: Dit kun je niet met ALLE programma's doen.

  Grtz.
 • [quote:df21820f59="marcvdbrink"]ik heb windows xp. ik heb gehoord dat je met instellingen kan laten lijken dat de computer denkt dat het windows 98 is. weet iemand hoe??[/quote:df21820f59] Dit werkt alleen voor echte programma's die voldoende netjes functioneren.
  [quote:df21820f59="marcvdbrink"]… downloden omdat een programma : java virtual machine niet op de windows xp meer draait. [/quote:df21820f59] Dit is iets totaal anders. Dit is in XP een plugin geworden. En inderdaad te downloaden. Ik heb de link van E_gozeling niet gecontroleeerd, maar die zal wel goed wezen.
 • [quote:a88c55f9a6="Hans.Vosman"]Dit is iets totaal anders. Dit is in XP een plugin geworden. En inderdaad te downloaden. Ik heb de link van E_gozeling niet gecontroleeerd, maar die zal wel goed wezen.[/quote:a88c55f9a6]
  Het is de link waar ik zelf het programma vandaan heb gehaald, na een tip op dit forum, en heb even gekeken of ie werkte.
  Werkt goed.
 • [offtopic] Zijn MP3-albums niet verboden? :wink: [/offtopic]
 • Eigenlijk wel ja, maar dat is niet het enige waar virtual machine bij te gebruiken is.
 • okee :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.