Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Probleem met Microsoft Proxy Server 2.0.389 en Website

tijnie
1 antwoord
 • Ik heb het volgende probleem:

  -Op een windows NT 4 server SP4 systeem draait Microsoft Proxy Server 2.0.389 die ervoor zorgt dat de clients pc op internet kunnen. Nu hebben wij net besloten om onze website lokaal te gaan draaien (op deze NT server dus), op zich geen probleem, maar…..
  Om ervoor te zorgen dat mensen ons van buitenaf kunnen bereiken heb ik Visnetic Website 3.5.10 van Deerfield aangeschaft. Op zich werkt dit perfect, behalve wanneer in de Microsoft internet service beheer de optie webproxy (Microsoft Proxy Server 2.0.389) aanstaat. Op dat moment krijg ik de melding (als ik de website van buiten probeer te bereiken) ERROR: Access Denied. Als de webproxy op stop zet, kom ik wel weer keurig op de website. Als ik dan de webproxy service weer start, terwijl Website draait, krijg ik de melding: The Web Proxy Service failed to start please check the server event log. Als ik hier dan ik kijk zie ik de volgende meldingen staan:
  De HTTP-server kan de socketbibliotheek niet initialiseren. Raadpleeg de foutcode voor verdere gegevens.
  Daarboven staat nog een regel:
  Service World Wide Web-publicatieservice is beëindigd met de volgende foutcode: .
  De Gebeurtenis ID's zijn respectievelijk 3 en 7023.
  Op dit moment kunnend de clienst dus niet meer internetten maar is de website bereikbaar. Als ik dan Website (van Deerfield) afsluit en dan op starten service webproxy klik start hij weer keurig maar dan is de site dus weer uit de lucht. Als ik Website dan weer start lijkt alles goed te werken maar toch kunnen de clients nog niet internetten, dat kan pas wanneer ik website weer afsluit. Maken zij gebruik van dezelfde socket ofzo?? Iemand ideen

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.