Vraag & Antwoord

OS Windows

Ernstig lek in Windows XP zonder SP1

5 antwoorden
  • Lees even bij de collega's: http://www.tweakers.net/nieuws/23331?t=1031864118&
  • Passer, je zal 't al wel gemerkt hebben, maar mijn eerste idee na deze tekst van jou was: heeft ie 't idee van mij gepikt, maar blijkbaar hebben we zowat tegelijk dit artikel ontdekt... (zie aanmaakuur van mijn draadje) - ik had er al een apart draadje van gemaakt. Sorry, 't was niet de bedoeling van onder je duiven te schieten! grtz :P :lol: :D :wink:
  • [quote:d87992e358="ODF"]Passer, je zal 't al wel gemerkt hebben, maar mijn eerste idee na deze tekst van jou was: heeft ie 't idee van mij gepikt, maar blijkbaar hebben we zowat tegelijk dit artikel ontdekt... (zie aanmaakuur van mijn draadje) - ik had er al een apart draadje van gemaakt. Sorry, 't was niet de bedoeling van onder je duiven te schieten! grtz :P :lol: :D :wink:[/quote:d87992e358]OK! :)
  • Is het echt nodig om deze patch te installeren. Of is het gevaar niet echt zo groot. Is er iemand die deze patch al geinstalleerd heeft en heeft die problemen ondervonden na de installatie ?
  • Voor degenen die SP1 niet willen dan wel kunnen installeren en toch dit foutje willen wegpoetsen: http://grc.com/xpdite/xpdite.htm Grtz,

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.