Vraag & Antwoord

OS Windows

Geluid nóg harder zetten

54 antwoorden
 • Dat kan knetterhard! Heb je in "volumeregeling" de juiste schuifknop wel hoog genoeg staan?
 • Dat bedoel ik met het "Windows volume" :D Maar toch bedankt :lol: :evil:
 • Je kan de cd ook gewoon in je stereo toren doen en dan het volume op 10. Moet je eens horen hoe hard dat is. Kunnen ze aan het eind van de straat nog meegenieten voor hooguit 15 minuten. Daarna staat de politie voor de deur,wegens geluidhinder. :D :D :D
 • Daar zit wel wat in ja... Is er dan misschien ook iets waarmee je de computer aan kan sluiten op de stereo, soort Audio-out zegmaar? O-oh... dit wordt een moveje...
 • De meeste geluidskaarten hebben audio uit. Een van die vier gaatjes in je geluidskaart. Ik heb zo'n daadloos dingetje er op staan. Zendertje bij de computer en ontvanger bij de geluidsinstallatie. Werkt perfect.
 • [quote:6a7ecb1fe3="Johan Stokking"]Hoe kan je het geluid nog harder zetten? Ik heb het "Windows volume" al helemaal hoog staan en die van m'n boxen ook, maar het moet nóg harder 8) Linkin Park he :D Kan dit wel of is hier een programma voor?? Of kan het gewoon niet...[/quote:6a7ecb1fe3] Ik weet precies wat je bedoeld. Vroeger op mijn oude pI 150 pc in het dos 6.22/win3.11 tijdperk had ik een awe32 soundkaart erin zitten. Via het configuratie programmatje onder dos kon je de [b:6a7ecb1fe3]gain[/b:6a7ecb1fe3](dit is dus wat anders als de standaard volume regeling) waarde verhogen mitst jou soundkaart deze optie ondersteuns. In windows 9x / xp ben ik die optie niet meer tegen gekomen en waarschijnlijk zou je in het register een waarde moeten aanpassen. En als dat dus niet is wat je bedoeld kan ik adviseren om een losse zware versterker te kopen met enorm [size=18:6a7ecb1fe3]grote boxen[/size:6a7ecb1fe3] en bij voorkeur een digitale versterker mits je soundkaart over een digitale uitgang beschikt. Ik heb dat ook en mijn versterker kan zo hard dat de ruiten ervan gaan scheuren ;)
 • Sluit me volledig aan bij de vorige spreker: zie ergens een goede, ongebruikte versterker met een paar goede boxen vandaan te halen. Aansluiten op "line out". Het resultaat is beter dan met de meeste PC speakertjes! Ik doe dit al vanaf Dos6.22/Win3.11 op een Pent75 met (inderdaad, ook een AWE32 SB) Groet, Ton
 • Maar waar zit dan de line-out? Is dat de koptelefoon??
 • line-out is gewoon waar je je speakers op aangesloten hebt. Je kan eventueel een splitsing kopen zodat je je gewone speakers aan kunt sluiten, en dan met een kabeltje ook nog naar je stereo-installatie.
 • Ohja tuurlijk tuurlijk tuurlijk :oops: Ga ik proberen... Sommige muziek moet nou eenmaal hard!
 • Je kunt natuurlijk ook een logitech z65 kopen als je geld teveel hebt... 400 watt RMS lijkt met toch wel redelijk hard... :lol:
 • Voor Linkin Park is niets te hard... Voorbeeldje (RealPlayer filmpje voor als je kabel hebt): http://www.lpfan.com/cgi-bin/media.cgi?REVERBDSL1 http://www.lpfan.com/cgi-bin/media.cgi?Europe2001_01DSL :D CRAAAAAAAAAAAAAAAWLING IN MY SKIIIIIIIIIIIINNNNNNNNN 8)
 • Ja eigenlijk een heel simpele vraag in iedergeval voor mij... De plug waarmee je je boxen aansluit op je PC dacht een Jack 3,5 kan ook gekocht worden aan een snoer met aan de andere zeide een dubbele Tulp aansluiting deze plug je in op je stereo als dit mogelijk is... zet je stereo op de uit gang AUX... en klaar is kees. check wel ff van te voren of het mogelijk is... een AUX ingang heeft doorgaans een Rode en Wite plug
 • En is de politie al langsgeweest? Tsjonge wat ben ik blij dat ik niet bij jou in de straat woon... :D
 • Vind je die filmpjes van m'n vorige bericht hier niet mooi? :(
 • Heb naast mij ook zo iemand wonen, en hij heeft dat precies één maal mogen doen. Sindsdien spreekt hij niet meer tegen mij, maar ik heb geen last meer van geluidsoverlast. Het heeft hem wel tamelijk veel geld gekost, eerst een proces-verbaal en veroordeling door de rechtbank. En daarbovenop kan in mijn stad de burgemeester een politieboete opleggen van 50 € voor overlast in welke vorm dan ook: zelfs voor uw wagen te laten draaien voor iemands voordeur. Maar goed ook: zo zal iedereen verplicht worden rekening te houden met met zijn medemens.
 • Ach mensen moeten zich gewoon niet zo druk om van alles en nog wat maken. Iedereen heeft welleens zin om zijn of haar muziek lekker hard te zetten en dat moet dan kunnen mits het een redelijk tijdstip is.
 • [quote:12a2dd12c4="Goodvibe"]Ach mensen moeten zich gewoon niet zo druk om van alles en nog wat maken. Iedereen heeft welleens zin om zijn of haar muziek lekker hard te zetten en dat moet dan kunnen mits het een redelijk tijdstip is.[/quote:12a2dd12c4] Als het dan maar geen Linkin Park is: #@$%$#@#&$% Grrr Doe mij maar Rammstein..!!
 • [quote:1b2d31bd8b="roeske"]Als het dan maar geen Linkin Park is: #@$%$#@#&$% Grrr Doe mij maar Rammstein..!![/quote:1b2d31bd8b] Rammstein is ook mooi hoor, maar Linkin Park maakt tenminste goede technische muziek, Rammstein is alleen maar geschreeuw..... // zwaar off-topic :oops:
 • Hoe kan je het geluid nog harder zetten? Ik heb het "Windows volume" al helemaal hoog staan en die van m'n boxen ook, maar het moet nóg harder 8) Linkin Park he :D Kan dit wel of is hier een programma voor?? Of kan het gewoon niet...

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.