Vraag & Antwoord

OS Windows

Zichtbare naam van een groep in Outlook Express

5 antwoorden
  • Hallo, Als ik een groep aanmaak in Outlook Express en daar vervolgens (aan die groep personen) een mailtje aan verzend krijg je achter "aan:" alle namen van de personen te zien die in die betreffende groep zijn opgenomen. Hoe pas ik deze weergave aan (door bijvoorbeeld achter "aan:" de naam van de groep te vermelden en niet alle namen die in de groep zitten), Marc :roll:
  • Zet alle ontvangers in het Bcc: veld, hierdoor krijgt iedereen een blind carbon copy en krijgt niemand iemand anders email-adres te weten. Je kan evt. in het aan: veld iets als 'Familie' zetten, dan krijg je daarvan een returned mail, maar iedereen kan wél zien dat het aan de groep 'familie' verstuurd is :)
  • Goedeavond, Bedankt voor het antwoord echter; als ik bij aan: een woord zet (zoals in het voorbeeld genoemd "familie") dan gaat OE automatisch namen controleren. Ik kom er niet doorheen tenzij ik een @ in de naam verwerk. Marc :-?
  • Je kan een naam 'familie' aanmaken in je adresboek met je eigen e-mailadres, of een ander e-mailadres. Dan kan het wel.
  • Maar krijgt de ontvanger dan ook familie te zien? ik zou zeggen: tiep in 'Familie@groep', evt met '.adresboek' erachter :)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.