Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Service Pack 1 NL voor Windows XP

None
53 antwoorden
 • Ik heb al regelmatig gelezen op forums dat als je dit installeerd er verschillende nieuwe problemen tevoorschijn komen.
  Heeft er iemand ervaring mee.
  Mijn systeem draait goed en ik heb geen problemen. Ik denk eraan om dit service pakket te installeren.
  Maar alleen maar als ik zeker weet dat ik niet voor verassingen kom te staan mocht ik het doen.
 • nou, ik zou maar even wachten met dat installeren… zeker als alles goed werkt.
  Zoek maar eens in het forum naar "sp1"… heb je genoeg te lezen en waarschijnlijk kan je dan de eventuele CD met SP1 als onderzettertje gebruiken… heeft ie toch nog nut… :D
 • Tot nu toe heb ik nog geen verschil gemerkt tussen voor en na de installatie van SP1, al had ik eerst het gevoel dat de computer langzamer opstarte.
 • Voorlopig geen problemen, loopt als een zonnetje. 8)
  Marc
 • Ik heb ook nog niks gemerkt. Geen last van problemen. Met SP1 heb je meer invloed op je Windows, zoals het verwijderen van Outlook, IE en MSN is nu mogelijk. Dat kan voor sommige een voordeel zijn. Want met Windows XP zonder SP1 lukte dit niet. Ook niet door de aanpassingen in het bestand sysoc.inf. Dit was denk een bug die door SP1 verholpen is.

  mvg,
  Roy
 • Met XP-info kun je Messenger/IE/OE ook al verwijderen
  Dus da's niks nieuws
 • Maar hoe zit het nu met het verhaal dat SP-1 na 10 dagen bepaalde toepassingen op slot zou gooien, was dit voorbarige paniek?
  De Nederlandse versie is nog geen 10 dagen uit, maar de Engelse natuurlijk wel, zijn hier al ervaringen mee?
  Als je op het net wat scheumt zijn er meer positieve dan negatieve berichten.
 • tja en er is ook nog de bug met OE dat je niet meer kan switchen tussen identities
 • Heb SP1 geinstalleerd met backup van "huidige installatie"
  Kun je achteraf nog terugkeren zonder veel problemen.
  Na defragmentatie; (werk nog steeds onder fat 32), systeem loopt sneller, misschien gevoelsmatig, maar vensters openen een fraktie sneller.

  Grote teleurstelling: IE is zéér traag, vooral bij het openen van pagina's met java-script.

  Aanpassen in eigenschappen IE geeft geen verbetering.

  Heb nu via "software" SP1 verwijdert; systeem werkt normaal, IE terug op snelheid.

  Eddy
 • Na dit alles te hebben gelezen denk ik toch maar da ik nog eventjes werk zonder da service pack. Ik zal nog wel afwachten. Ik heb toch geen problemen met mijn systeem dus zie ik er op dit moment het nut niet van in. Misschien dat er nog nieuwe reacties komen en misschien zelfs nog een update van het service pack zelf.
  Afwachten maar.
 • Even iets anders. Weet iemand waar je die SP1 kunt downloaden, zonder gebruik te maken van Windows Update?
 • c.q. zonder de windows site te bezoeken dus (ik wil namelijk sp1 downloaden op een computer waar die niet geïnstalleerd zal worden)
 • http://download.microsoft.com/download/whistler/sp/sp1/WXP/nl/xpsp1_nl_x86.exe
 • Geen enkel probleem kunnen vinden met Sp, het lijkt zelfs wel of de boel nog lekkerder loopt :)

  Ik denk dat ik Bill maar ff een mailtje stuur :wink:

  Ben nog steeds dik tevreden…..
 • Toch wel raar hoor als ik de reactie lees. Sommige zijn heel tevreden en andere willen het er liever terug vanaf zwieren. :D
  Eensgezindheid is er toch nog niet over dir service pack.
  Maarj a we hebben het dan ook wel over MICROSOFT He :D
 • bestel de cd heb ik ook gedaan is toch gratis + geen verzenkosten
 • en gebruik hem vervolgens als onderzettertje… :lol:
 • SP1 voor XP bevat meer dan 100 updates, patches en gedichte beveiligings lekken. Bovendien bevat het de verbeterde versie van DirectX 8.1 (8.1a) en de Virtual Java Machine is standaard in SP1 geïntegreerd. Al dat gelul over problemen door het installeren van SP1 moet ik naar het land der fabelen verwijzen. Al die problemen hebben voor 99,9% betrekking op de operator en liggen zeker niet aan SP1. Ik heb het beroepsmatig inmiddels op bijna 200 systemen geïnstalleerd en geen enkel systeem gaf daarbij problemen. :-?
 • [quote:73136c3283]SP1 voor XP bevat meer dan 100 updates, patches en gedichte beveiligings lekken. Bovendien bevat het de verbeterde versie van DirectX 8.1 (8.1a) en de Virtual Java Machine is standaard in SP1 geïntegreerd. Al dat gelul over problemen door het installeren van SP1 moet ik naar het land der fabelen verwijzen. Al die problemen hebben voor 99,9% betrekking op de operator en liggen zeker niet aan SP1. Ik heb het beroepsmatig inmiddels op bijna 200 systemen geïnstalleerd en geen enkel systeem gaf daarbij problemen.[/quote:73136c3283]
  Nou… of je baas is Billy… of je weet waarschijnlijk niet wat er mis is met SP1… maar duidelijk is dat SP1 niet deugt… zelf M$ geeft dat toe….
  en als je daadwerkelijk de preformance nakijkt na installatie van SP1, dan moet er toch wel een lichtje gaan branden… Maar goed… als jij er gelukkig mee bent… gefeliciteerd…
 • [quote:062ffe6151="Jubutje"]… maar duidelijk is dat SP1 niet deugt… zelf M$ geeft dat toe….[/quote:062ffe6151]

  Kun je dit toelichten?

  mvrgroet Edmond

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.