Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Freeware backuptool -> Nero INcd

None
5 antwoorden
  • Ik heb een cd geformateerd voor Nero INcd, ik wil deze cd gebruiken om dagelijks een backup op weg te schrijven. Ik maak gebruik van Windows 2000 Pro NL SP2. Als ik NTbackup gebruik is mijn cd-schrijver geen geldig station om het backup bestand op weg te schrijven. . Een andere oplossing is om het backupbestand naar HDD te laten wegschrijven en middels een batchjob dit bestand weer naar cd te laten kopieeren, maar ik vind dat zelf niet zo´n "schone" oplossing.
    Nu ben ik dus op zoek naar een backuptool die naar een INcd geformateerde cdr kan schrijven, het liefst freeware.
  • Niet Freeware, maar is WinZip/WinRAR e.d. een oplossing?
  • Nee, want dan moet ik een batchbestand aan gaan maken die de bestanden comprimeerd en vervolgens kopieert naar cd, dan kan ik het ook gewoon af met een copy-command, want het is niet veel wat dagelijks gebackuped hoeft te worden. Ik wil een backuptool hebben zodat er ook een log wordt aangelegd van de backup.
  • je moet naar Backup SOftware zoeken die ook CD-writers aankunnen, die zijn er wel. Je zou ze dan op een CDrw kunnen wegzetten

    Echter, ik betwijfel als ze INCD geformatterde schijfjes aankunnen. De makers zouden dan een add-on moeten programmeren voor Incd, en dan moeten ze ook een gaan maken voor Directcd en een voor Packetcd.
  • Ik heb in het weekend wel 1tje gevonden die PacketCD ondersteund, moet ik nog downloaden en testen, maar ze bestaan dus wel. Anders zal het een batchbestand worden met een copy-command die de output in een txt-bestand toevoegd ofzo…..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.