Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

grootte register 61 MB

Jimmy
6 antwoorden
 • ik heb RegScrubXP, een schoonmaakmiddel voor het register en een absolute aanrader, gedraaid maar (natuurlijk) eerst de backup van mijn register gemaakt. Ik zag tot mijn grote schrik dat het exportfile maar liefst 61 (een-en-zestig!!!) mb groot is . Nou kan ik nog mijn forse registers uit het W9x tijdperk herinneren van 5, misschien 6 MB, maar dit slaat werkelijk alles.
  Of is dit normaal.
  Heeft iemand i.i.g. een verklaring?
 • De geexporteerde file is natuurlijk puur tekst, en veel groter dan de eigenlijke registry files. Al eens weer geimporteerd?
 • [quote:e16a71d106="gerben"]De geexporteerde file is natuurlijk puur tekst, en veel groter dan de eigenlijke registry files. [/quote:e16a71d106]

  Waarom is het register dan 10 keer groter dan W9x ?

  [quote:e16a71d106="gerben"]Al eens weer geimporteerd?[/quote:e16a71d106]

  Neuh, het systeem loopt verder als een tierelier, dus ik ga niet nodeloos experimenteren. (Hoewel, dat heb ik al gedaan met RegScrub, natuurlijk)
  grtZ :wink:
 • [quote:da5878350b="The Curse"]ik heb RegScrubXP, een schoonmaakmiddel voor het register en een absolute aanrader[/quote:da5878350b]
  Heb je deze draad al gelezen? In ieder geval vindt niet iedereen het een aanrader :roll:
 • Je zal inderdaad de eerste niet zijn, die zijn installatie compleet om zeep helpt met een registry cleaner.

  Over de grootte kan ik verder weinig zeggen, heb zelf XP niet meer geinstalleerd, en hier ook nog geen onderzoek naar gedaan. Maar XP is natuurlijk wel een compleet ander besturingssysteeem dan win9x. Het ziet er bedrieglijk gelijk uit, maar het is gewoon NT 5.1.
 • [quote:ce48772542="CyGho"][quote:ce48772542="The Curse"]ik heb RegScrubXP, een schoonmaakmiddel voor het register en een absolute aanrader[/quote:ce48772542]
  Heb je deze draad al gelezen? In ieder geval vindt niet iedereen het een aanrader :roll:[/quote:ce48772542]

  oef, ja, eigen schuld, dikke bult, heet dat dan. Ik sluit me aan bij Passer uit die draad: alleen de automatisch gevonden sleutels verwijderen. Voorzichtigheid is het devies en ALTIJD backups maken.
  Bedankt voor de reacties tot nu toe.
  Misschien komt er nog iemand met de 100.000 euro -vraag, waarom is dat kreng nou zoveel groter als "vroeger".

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.