Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

dual boot startmenu

None
11 antwoorden
 • Hoe verwijder ik het vervelende standaard dualboot menu van windows?
 • Ik neem aan dat je dan ook 2 besturingsystemen hebt of niet? Wil je 1 besturingsysteem weg hebben dan? Of wil je gewoon korter wachten voor een keuze. Je kan heb wel weghalen hoor, maar hoe wil je dan bv Win98 opstarten?
 • sorry, ik was niet duidelijk genoeg. Ik heb op mijn pc 98 en xp geinstalleerd. windows maakt dan zelf een opstartmenuutje aan. Nu heb ik daar een beter programmaatje voor gevonden (mijn bescheiden mening) maar ik blijf het standaard windows opstartmenuutje houden. Bijkomend probleem is dat de time out op 3 seconden staat, dus je dient tijdens het opstarten bij je pc te blijven.
 • Die timeout kan je zelf wijzigen: eigenschappen van deze computer. Tabblad Geavanceerd; instellingen (opstart- en herstelinstellingen). Aldaar voer je het aantal seconden in.
 • en hoe krijg je het boot menu helemaal weg in xp pro
 • Als het goed is gooit je nieuwe boot programma die van windows er automatisch vanaf
 • je begrijpt me verkeert

  ik had ME op c en op d xp nu heb ik ME er met verwijderen erafgehaald en format c: gedaan win xp op d gezet maar boot menu blijft ik wil eigenlijk xp op c Kan ik de schijven omwisselen mits jumpers master en slave correct gezet

  c is nu 6 gig quantum 5400 tpm

  d is 30 gig maxtor 7200 tpm
 • dus c xp
  en d leeg voor alle duidelijkheid
 • [quote:616acb37aa="belske"]je begrijpt me verkeert

  ik had ME op c en op d xp nu heb ik ME er met verwijderen erafgehaald en format c: gedaan win xp op d gezet maar boot menu blijft ik wil eigenlijk xp op c Kan ik de schijven omwisselen mits jumpers master en slave correct gezet

  c is nu 6 gig quantum 5400 tpm

  d is 30 gig maxtor 7200 tpm[/quote:616acb37aa]

  Antwoord
 • hoe kom ik in de recovery-console
 • Tijdens de eerste fase van het opstarten vanaf WinXP CDROM herhaaldelijk op F10 drukken. Dan ga je naar Recovery Console, aldaar inloggen als Administrator (heb je geen password ingevoerd, dan is dat dus blanko).
  Heb je WinXP Pro, dan kun je ook kiezen voor [b:d7af4ae0d9]repair[/b:d7af4ae0d9], waarna je ook naar Recovery Console gaat, maar het effect is hetzelfde.

  Zie: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q314058

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.