Vraag & Antwoord

OS Windows

LAF BELEID (Win XP illegaal vervolg)

Anoniem
Edmond Varwijk
14 antwoorden
 • Nog steeds niks veranderd hier… blaffen en dan gelijk topics sluiten…. Als MOD hoef je niet je eigen mening te geven, sterker nog dat hoort niet…. Blijkbaar zijn wederom pubers en machtgeilers aangesteld om de "orde"te handhaven

  Als MS eens een goed werkend produkt zou leveren voor een bedrag waarvoor bijna iedereen draagkracht heeft en waarmee je niet telkens tegen frusterende problemen aanloopt dan zou ik het weer overwegen…. Een normaal mens zou wel gek zijn als hij (om bij te "moeten"blijven) telkens honderden euro's neer moet leggen om uberhaupt je pc-tje op te starten en wat tekst te kunnen typen. Het blijft maar een besturingssysteempje…. Laat dat de bedrijven maar doen, voor hun is het peanuts en een kleine investering om efficient te kunnen werken en dus centjes te verdienen….

  Dikke kus voor de MOD

  afz
  Een naief persoontje die ooit nog voor MS produkten betaalde

  ps Laat ik niet lullig doen… niet alleen MS maakt zich hier schuldig aan…
 • Hoi Jordipordie

  Ik vind dat je gelijk hebt.

  Eerst had ik windows 98, dat zou het helemaal zijn.
  Tot dat er 98SE uitkwam, bleek 98 toch niet zo goed te zijn.
  Nou toen kwam daarop vervolgens ME dat zou alles oplossen jajaja.
  Nu dus maar een illegale versie van windows XP Pro op mijn computer gezet.
  Dit is eindelijk een besturingssysteem waarover ik persoonlijk tevreden over ben.
  Alle inversteringen die ik hiervoor heb gedaan waar voor jan met de korte achternaam.
  Microsoft heeft genoeg aan me verdient.

  En weet je op mijn illegale versie kan in sp1 installeren en het werkt op mijn oude pentium II 350 MHZ.
  Mijn zwager heeft een legale versie en daar werkt sp1 niet op.
  Het kreng start niet meer op.
  Haal je de sp1 eraf dan doet ie het weer.
  En hij heeft aan computer van nog geen jaar oud.
 • Het is gewoon illegaal, dus waarom zou je het toelaten? Er zijn zat andere mogelijkheden om eraan te komen, daarvoor hoef je hier niet te zijn.

  Maar het feit blijft dat als je het wilt gebruiken er gewoon voor moet betalen. Hoewel ik het persoonlijk ook wel duur vindt, en ik ook niet alles legaal heb, maar dat doet niets aan een Microsoft produkt af. Windows xp / 2000 is gewoon goed te noemen. En als je wilt teksverwerken dan hoef je toch helemaal niet te upgraden, dan kan je net zo goed in Windows 95. Alleen de gebruiker wil het nieuwste van nieuwste, dus daar kan je niet Microsoft de schuld van in de schoenen schuiven.
 • Pdexie:

  Wat jij nu zegt, heb ik dus ook….. Het begon al met windows 3x, zat problemen mee gehad… toen zou win95 HET worden… Wederom gekocht… wederom mucho problemos… en ga zo maar door… Enige wat bij mij ooit probleemloos werkte was Dos 6.22 (dacht ik) ;)

  In mijn ogen heeft MS genoeg de tijd gehad om een bijna perfect produkt te maken maar dat is ze tot heden niet gelukt. Ja als je een simpel pc-tjuh bouwt met de opgegeven specs door MS… maar zo kan ik het ook. Misschien zijn ze wel verkeerd bezig en wordt het tijd voor ECHT iets nieuws.

  Supervisor:

  Ik geef je helemaal gelijk dat het illegaal is. Maar ik vind dat iedereen boter op zn hoofd heeft. In de ijstijd maakte mensen al kopieen van platen en (later) CD's op een tape en ga zo maar door. Iedereen maakt zich er schuldig aan. Aangezien wij lid zijn van een computerclub en de meesten in mijn ogen niet gefortuneerd zijn om te kopen waar we mee willen hobby-en (tel op… proggie voor webpages….games… Office…. designsoftware… en ga zo maar door) zit er toch iets fout lijkt mij. Ik denk dat de overgrote meerderheid van HCC illegale software gebruikt. Als je nagaat hoe HCC ooit ontstaan is…….verzameling computerjongens die…… :)

  Win2000 is idd een mooi besturingsprogramma, het draait stabiel (als iets werkt)… maar als je al nagaat dat mn UDMA controller niet goed ondersteund wordt en je deze daardoor niet kan benutten en mn modem al helemaal niet wil werken dan heb je toch weer het gevoel… Ben blij dat ik hier mn zuurverdiende geld niet aan heb verspild. En zo kan je voor elke windowsversie wel wat zeggen. MS geeft dan de fabrikanten de schuld maar het lijkt mij dat een concern als MS best tot een goede oplossing kan komen… het zal vast door hun monopoliepositie komen….
  Ik heb zelfs een periode met 3!!! windowsversies gedraaid om al mn hardware te laten draaien….

  En aangezien het voor een thuisgebruiker niet te doen is om alles te kopen… en ik graag van al mn hardware gebruik wil maken…zeg ik… lang leve Internet ;)
 • Maar je kan de schuld voor falende hardware niet in Microsoft zijn schoenen zetten. Gigantisch veel hardware werd ondersteund toen Windows Xp uit kwam met Microsoft drivers…….het kan toch niet zo zijn dat het hun schuld is dat een stukje hardware niet werkt.

  Fabrikanten van hardware wisten een jaar van te voren dat het er aan zat te komen en er is een gigantische hoeveelheid data (DDK) te vinden bij Microsoft, waarin staat hoe en waaraan een driver moet voldoen.
 • Een groot gedeelte van de fouten in windows komt door slecht gebruik.
 • Of je wel of niet illegale software gebruikt, moet je zelf weten. Als je echter problemen ondervindt met illegale software vanwege het illegale gebruik, moet je je eigen problemen ook maar op zien te lossen. De regels hier zijn er niet voor niks en als je je er niet aan wenst te houden, moet je de consequenties aanvaarden of opzouten.
 • Allereerst, ik zou niet weten waarom ik als Mod mijn mening niet 'hoor' te geven. Die regel dat dat niet zou passen ken ik niet en is er ook niet. Maar goed ook, want ik kom hier al lang en zou het niet willen missen.

  Een beetje gelijk heb je trouwens wel, ik vond zelf het eerst reageren en dan sluiten van de Topic ook niet helemaal zuiver op de graat maar afijn, ik heb daarvoor gekozen om verdere ellende tegen te gaan. Ik had ook de hele topic kunnen verwijderen, misschien was dat een betere keuze geweest. Volgende keer dan maar.

  Verder heb ik jouw topic gesloten om de eenvoudige reden dat je indirect vroeg naar de manier om een illegaal stuk software waar jij geen gebruiksrecht op hebt te kunnen blijven gebruiken terwijl de rechthebbende maker van dat product in zijn nieuwste update een zoveelste poging doet om illegaal gebruik te voorkomen. Zaken zoals door jou aangekaart wordt hier gewoon niet toegestaan, oproepen tot strafbare feiten is not done zoals ook het meewerken eraan verboden is. Ik snap de titel van deze topic dan ook niet trouwens, want laf vind ik ons beleid niet en handhaven doen we het ook nog eens :)

  Nou, dat gehad hebbende verzanden we in de eindeloze discussie. Die is hier al zovaak gevoerd en altijd zijn er weer mensen die illegale dingen rechtvaardigen door bijvoorbeeld zoals jij te zeggen "ik kopieer een product maar dat is niet erg want het product is slecht". Ik op mijn beurt denk dan, jammer van die cd-r die je gebruikt om een slecht product te kopieren en jammer van jouw kostbare hardware die je pijnigt met zo een slecht stuk software. En zo kan ik eindeloos doorsoebatten in een discussie zonder einde.
  Mijn advies, sluit KaZaA. Ga naar www.redhat.com of www.debian.com of www.suse.com en download effe de 3 cd-roms van de laatste Linux. Op mijn oude P3 loopt het als een speer en op mijn nieuwste P4 ook al. Alle hardware herkend, zelfs de MPEG kaart en de Geforce4, de SCSI en de USB-adapter. Er zit tig-ziljoen programma's bij en de rest is ook weer vrij te downloaden, spelletjes ook geen probleem. Doom en dadelijk Unreal Tournament, het loopt allemaal. Je bent dan legaal en ook nog eens verlost van die "schijtzooi" van Microsoft die jou dagelijks zoveel ellende bezorgd.

  By the way, een legale Windows XP kun je al verdienen in 6 uurtjes tijd. Dus zeg nou zelf….

  mvrgroet Edmond
 • Problemen met Microsoft-OS: kies een ander en maak het groter!

  Enne Edmond 6 uur…. zitten daar mijn reiskosten ook bij?
  (ach laat ook maar; handschriften en vingerafdrukken hebben veel overeenkomsten: ik hou ze liever hier! )

  Groet:@l :wink:
 • ge kocht of ge ript als je hardware niet ouder dan 3 jaar is dan werkt alles als een zonnetje.
  is het win 95>98>se>mill>of xp de meeste probleemen komen door de persoon zelf die niet weet hoe een os werkt.
  blauwe schermen of zo heb ik nooit gehad of zo :lol:
 • [quote:5f02b819c7="plextor"]ge kocht of ge ript als je hardware niet ouder dan 3 jaar is dan werkt alles als een zonnetje.
  is het win 95>98>se>mill>of xp de meeste probleemen komen door de persoon zelf die niet weet hoe een os werkt.
  blauwe schermen of zo heb ik nooit gehad of zo :lol:[/quote:5f02b819c7]

  Nou dan mag je van geluk spreken. Ben het voor een groot deel met je eens dat de meeste fouten van de gebruiker komen. Met denk dat een BSOD de meesten wel gezien hebben.
 • [quote:67cbecebcf]Nog steeds niks veranderd hier… blaffen en dan gelijk topics sluiten…. Als MOD hoef je niet je eigen mening te geven, sterker nog dat hoort niet…. Blijkbaar zijn wederom pubers en machtgeilers aangesteld om de "orde"te handhaven [/quote:67cbecebcf]

  En nog steeds niets veranderd met de jeugd - de nieuwelingen dus - van heden ten dage. Worden ergens lid van en gaan direct hun "regels" en onfatsoen uiten.
  Helaas volgt dit asociale volk ook geen TV, want een discussie van waarden en normen is hen nog steeds vreemd.
  Ik zou zeggen, ga lekker bejaarden uitschelden, fietsen stelen en ander onjuist gedrag, maar blijf hier gewoon weg.

  Meneer heeft 27 posts, en weet al beter dan een mod zelf wat een mod wel en niet mag. Walgelijke lui.
 • Nu moet het niet veel gekker worden hier.
  Met termen als opzouten en noem maar op.
  We spreken over een besturingssyteem.
  Het is toch wel raar dat op een oud besturingssysteem iets wel werkt en op de opvolger daarvan niet.

  Oke shell brengt nieuwe brandstof op de markt en jouw auto van 1,5 jaar rijdt daar niet meer op en de oude brandstof wordt binnenkort niet meer
  ondersteunt.
  Eens kijken hoe men dan reageert.

  Verder mijn zwager heeft legale versie en computer van 8 maanden oud
  sp1 daar geinstalleerd en wat denk je computer start niet meer op.
  sp1 verwijderd en computer start wel op.
  Vandaag ga ik hierover maar microsoft bellen.


  Verder opmerkingen over nieuwelingen vind ik onzin.
  Iedereen was hier een keertje nieuw.
 • Waar maakt iedereen zich nou zo druk om.

  In het bedrijfsleven is deze manier van zaken doen heel normaal. Je zou na een jaar of wat failliet gaan als je niet innoveerde (want zo heet het geloof ik INNOVATIE). En vergeet niet dat ook de auto industrie, en alle anderen hetzelfde kunstje doen. Als je daar maar achteraan blijft hollen omdat je zo nodig weer het nieuwste wilt hebben is dat jou eigen vrije keuze. Maar ga alsjeblieft achteraf niet zitten janken dat je het weer eens gekocht hebt en dat het zo tegen valt. Ik ben het volledig met de vorige sprekers eens het is een keuze die je zelf kunt maken, wil je alleen simpel tekstverwerken koop dan een tweedehands type machine dat werkt ook.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord