Vraag & Antwoord

OS Windows

systeem herstelpunten terug halen

6 antwoorden
  • hoe kun je bij xp bij systeem herstellen herstelpunten terug halen die niet meer op de kalender staan
  • Forget it: Als ze niet meer op de "kalender" staan, zijn deze punten niet meer aanwezig. Alle info welke Windows nodig zou hebben is verwijderd door het systeem. Logisch, want je reserveert een bepaalde hoeveelheid voor Systeemherstel. Als deze ruimte verbruikt is wordt er "van onderen" wat weggehaald en "van boven" nieuwe informatie bijgeschreven. Groet, Ton
  • [quote:0c7ada061b="ikjetje"]hoe kun je bij xp bij systeem herstellen herstelpunten terug halen die niet meer op de kalender staan[/quote:0c7ada061b]Ik heb schrik dat dàt je niet gaat lukken. (ik ben ook al eens herstelpunten kwijtgeraakt door weet-ik-wat , voor zover ik vermoed nièt door een stommiteit van mij, dus ik maak er geregeld terug aan...)
  • :-? Heb dat ook meegemaakt. En wat bleek??? Ik had een virus KLEZ. Met een progje de zaak gescand en ik kon weer herstelpunten aanmaken. Maar inderdaad, de oude zijn en blijven weg. Je kan het wel checken. Ga (met rechts) naar 'mijn computer' > eigenschappen > tabblad prestaties> naar de knop onder 'bestandsysteem' > naar tabblad 'probleemoplossing'. (he, he) Daar zie een rijtje onder 'instellingen. Het laatste vakje heeft te maken met systeem herstellen, dus als dat aangevinkt staat wordt er niets hersteld. Bij mij stond dat vakje toen aangevinkt. :wink: suk6 Drifter
  • Ja Drifter, zal wel kloppen maar hij wil terug naar een herstelpunt wat niet meer bestaat! Dus dat gaat gewoon niet! :cry:
  • In het vervolg af en toe ghost backups maken en op CDRW branden. Werkt sneller en beter. En ze blijven ook bestaan, wat je verder ook met je pc uitvreet.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.