Vraag & Antwoord

OS Windows

Help... kan geen game meer spellen...

Anoniem
Bill Gates
3 antwoorden
 • Hallo..

  Ik heb een groot probleem… als ik een game download van een warezsith kan ik het niet meer spellen, altans bij de meeste games!! het installeren van zo`n game gaat goed…! maar als ik dan op het exe-bestand van de game klik.. springt mijn monitor uit, hij zou dan ook gelijk weer aan moeten springen maar dat doet hij dus NIET!!!! mijn lampje van mijn monitor blijf knipperen… Mijn monitor heeft dus geen verbinding meer…
  Ik werk met winXP home edition (build 2600) en is ook ge-update.
  verder heb ik een Assus geforce ddr agp 32mb videokaart er in zitten met de Nvidia 40.41 driver ge-update.Belinea monitor
  draait op 60 hertz 1024 bij 768.proccesor pentium 3 700 mhz
  met 256 mb interne geheugen. bios is ook ge-update!! Verder draait het systeem goed… PFFFF ik heb van alles al geprobeert.. Wie kan mij verder helpen!! ben echt raadloos!!!
  IK WIL WEER GRAAG GAMES KUNNEN SPELLEN!!!
  THX Silver…..
 • Je bent wel een beetje hardleers of niet, je moet bij een vraag niet het woord warez (ander woord voor illegale software) gebruiken want dat tolereren wij hier niet en bij warez hoort geen ondersteuning.

  Als je problemen hebt met games moet je dat vragen, je hebt ergens nog wel een legaal spel liggen neem ik aan, probeer dat spel eens als dat het ook niet doet word je heel misschien wel verder geholpen maar ik denk van niet want je bent wel erg fout begonnen.

 • 1: Je doet aan crossposten
  2: We zijn geen illegale bende
  3: Je moet deze vraag bij het onderwerp games stellen (als het niet over illegale software ging)

  Dit (zou) zoals ODF al zei een flink SLOT moeten worden!!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.