Vraag & Antwoord

OS Windows

WinAmp3

7 antwoorden
  • Hallo ik zit met een klein probleempje ik heb net WinAmp3 geinstaleerd maar nu als ik een filmpje open op het net vraagt ie telkens of ik het wil downloaden hij geeft ook aan dat het een WinAmp3 File is Normaal gesproken opende hij het gewoon direct in Media player dit wil ik graag weer tereg uninstallen heeft geen zin! Het zijn gewone Avi Files. Ik draai onder WinXP Pro NL
  • In WMP kan je dat volgens mij herstellen onder Extra\opties\bestandstypen. Plaats daar de nodige vinkjes. Er zal iets vergelijkbaars zitten in WinAmp. Daar moeten dan vinkjes weg. Wellicht dat WMP de boel zal overrulen. Probeer het dus eerst in WMP te veranderen.
  • Hij over Rulled het niet hoe los ik dit probleem op is er niemand die dit weet?
  • In winamp bij de settings(prerefenences) aanvinken welke file typen Winamp standaard moet openen. Oh ja, je moet dan het vinkje uitzetten bij :reclaim associate files at startup (of zoiets)
  • Het wil niet lukken hij blijft bij het downloaden van Avi Files aan geven dat het een WinAmp Media file is wie kan mij helpen?
  • Volgens mij is de oplossing het volgende: ga naar: Start => Instellinge => Configuratiescherm => Mapopties => en dan tabblad "bestandtype". Laat windows ff alles op een rij zetten. Dan zoek je "AVI" op en klik je erop. Dan op wijziginen, daar kun je een ander programma kiezen. Klik dan op toepassen en hopla, nu moet gebruikt windows voortaan dat andere programma bij zulke extensies. Greetz Santi
  • en doe dat ineens ook meer voor je mpeg files want die gaan anders ook open gaan in WA3.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.