Vraag & Antwoord

OS Windows

Problemen met Windows ME

Anoniem
lion
10 antwoorden
 • Ik gebruik Windows ME, ik heb een aantal problemen…
  Mijn eerste probleem is: Wanner ik mijn computer opstart, wanneer windows ME is opgestart, typ ik mijn wachtwoord in, en tijdens het laden van programma's incoontjes etc. spring er af en toe dat blauwe beeld te voorschijn dat ik er een fout is opgetreden, maar als ik enter druk dan doet ie het gewoon weer, maar ik wil weten wat voor fout er is? ligt het aan mijn pc of ligt het aan mijn Windows ME?
  Als ie eenmaal opgestart is, lijkt ie heel normaal te doen, maar dan laat ik em aanstaan en ga een paar dingen downloaden, en verder doe ik niks, en even later blijft mijn pc hangen, dan moet ik weer reset knop drukken op em opnieuw opstarten, en deze problemen blijven steeds terug komen.
  Alstublieft wie kan mijn helpen???? thanks
 • Treden deze problemen op vlak na de installatie van Windows ME?
  Of heb je eerst veel progs geinstalleerd?
  Heb je van je hardware de nieuwste drivers?
  En heb je alle updates van Win ME?

  En graag zou ik willen weten wat voor een PC je hebt, zou je dat ff willen uittypen, bvd.

  Als het bovestaande niet werkt, kijk dan hier eens: http://www.pc-faq.nl/guides/winme1.php

  Daar staat hoe je Windows ME kunt installeren, en waar je allemaal rekening mee moet houden. En hoe je problemen met Windows ME kunt verhelpen, etc.


  mvg,
  Roy
 • Deze problemen treden pas geleden op, dus niet pas nadat ik heb geinstalleerd…

  ik heb wel veel proggies geinstalleerd op deze pc, en ook verwijderd omdat ik dacht dat het daaraan lag, en ik heb ook virus scanner overheen gehaald, toen waren 6 virussen gescanned en zijn er 5 verwijderd, nog een trojan die is niet te verwijderen… kan het misschien daaraan liggen?

  Ik weet niet of ik van alle hardware de nieuwste drivers heb, want toen ik de pc nieuw had was alles al geinstalleerd, en toen deed ie het wel goed…
  En mijn pc is by the way ook wat trager dan vroerger… (ik heb mijn pc al een tijdje niet gebruikt namelijk)

  Ik heb denk niet alle updates van Window ME, want ik heb em nog nooit geupdate, alhoewel, ik heb wel vaak via een icoontje rechts onder in mijn taakbalk wat moeten installeren voor windows ik denk dat dat de updates zijn nietwaar? dan heb ik voor het laatst paar dagen geleden nog geupdate =)

  Mijn PC heb ik laten bouwen door vrienden, het is een AMD athlon processor, geloof 1,2 mhz, weet niet zeker en 256 MB Ram. 40 gig hardschijf verdeeld in c: t/m k:

  dit is wat ik weet over mijn computer, ik heb niet echt veel verstand van…

  hope u can help me, thanks
 • In dat blauwe beeld staat vast wel een foutmelding. Welke?
  En die Trojan zou ik toch echt proberen kwijt te raken. Vaak zijn er speciale tooltjes voor te vinden op het internet.
 • De beste oplossing is de partitie met ME formateren, daarna Windows 98SE (of XP) installeren!!! Dit zeg ik niet om er makkelijk van af te zijn maar ME is gewoon een slecht produkt.
 • Daar gaat-ie weer…..(zucht):
  Windows ME draait bij mij inmiddels 2 jaar PERFECT (zonder herinstallaties). Ik heb destijds aanloopproblemen gehad. Vrijwel voor alles (ook chipset Mobo) nieuwe drivers erop gezet en verder nooit meer wat bijzonders gedaan. 98 stabieler en beter dan ME????
  Groet,
  Ton
 • De vraag:[quote:294ab71478="lion"]98 stabieler en beter dan ME????[/quote:294ab71478]Het antwoord:

  [size=24:294ab71478]
 • Gelukkig bestaat er zoiets als een persoonlijke mening, anders werd 't knap saai in deze samenleving…!
  Ton
 • [quote:17b4579a25="lion"]Gelukkig bestaat er zoiets als een persoonlijke mening, anders werd 't knap saai in deze samenleving…!
  Ton[/quote:17b4579a25]
  Ja, helemaal mee eens Ton.
 • ME is beter dan 98SE. ME Is geen slecht product, het is degene die achter het toetsenbord zit. Of een hardware- of softwarematige reden is het probleem.

  Mijn advies luidt, omdat je die trojan (kan de oorzaak zijn) niet weg kan krijgen, een nieuwe Windows ME install. Of een andere Windows net wat jij wil. Maar iig helemaal overnieuw beginnen. En dan alle updates van Windows binnenhalen + nieuwste drivers.

  En als je meer wil weten over het installeren van Windows ME en de dingen waar je op moet letten verwijs ik je naar http://www.pc-faq.nl/guides/winme1.php


  mvg,
  Roy

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.