Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

standby probleem

hugovis
6 antwoorden
  • Ik werk onder Windows98. Indien ik de computer (te lang?) in standby stand gezet heb, herneemt deze niet meer zijn werk en moet ik opnieuw opstarten.
    Hoe dit te verklaren en wat kan ik doen om het te verhelpen?
  • Dit is een bekend probleem met Windows. Meestal is dit op te lossen door in het Bios de powermanagement op "disabled" te zetten. Deze optie vindt je meestal in "Power Management Setup" menu van het Bios. Als dit niet helpt kun u deze via windows beter uitzetten.
  • Zelfde probleem gehad met een Compaq. In windows power management aangegeven dat de HD niet mocht gaan 'slapen' en het probleem was opgelost.
  • [quote:e02c659e17="Wim Sturkenboom"]Zelfde probleem gehad met een Compaq. In windows power management aangegeven dat de HD niet mocht gaan 'slapen' en het probleem was opgelost.[/quote:e02c659e17]Waar zitten die instellingen in de bios of ergens bij configuratiescherm?
  • Mijn vorige pc liet de fan van de processor stoppen bij standby. Liep ie dus ook mooi vast. Was in het bios in te stellen. Daarna ging het stukken beter.

    Als je problemen blijft houden, zou ik gewoon power management in windows _en_ het bios uitzetten.
  • [quote:8d8410ebf7="hugovis"][quote:8d8410ebf7="Wim Sturkenboom"]Zelfde probleem gehad met een Compaq. In windows power management aangegeven dat de HD niet mocht gaan 'slapen' en het probleem was opgelost.[/quote:8d8410ebf7]Waar zitten die instellingen in de bios of ergens bij configuratiescherm?[/quote:8d8410ebf7]Ik schreef specifiek '[b:8d8410ebf7]windows[/b:8d8410ebf7] power management' om die verwarring te voorkomen :o Maar OK, ergens bij de screensaver opties in windows.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.