Vraag & Antwoord

OS Windows

Verwijderd programma

6 antwoorden
  • Ik heb het programmaatje Spector geinstalleerd omdat ik dacht dat het wel wat was. Heb het weer weggehaald met configuratiescherm-software. Er bleef nog wat staan en dat heb ik gewoon gedelete. Nu als ik opstart komt er rechtonder een icoontje wat bij spector hoort. In de map opstartten staat het niet en ook met msconfig staat het niet in de lijst. Iemand een idee waar dat vandaan kan komen en hoe ik er vanaf kom. bvd Edwin
  • Misschien dat er toch nog wat achtergebleven is in je register.
  • Ik heb vandaag het hele register eens nagelopen en kwam 1 verwijzing nog tegen. Weggehaald. Daar was het echter niet mee opgelost. Nergens kwam ik meer spector tegen maar een icoon bleef komen. Toen maar een ghost backup teruggezet en het proggie spector niet via configuratiescherm, maar via de uninstall van het prog zelf weggehaald, dat werkte in ieder geval wel. Rob bedankt voor de tip in ieder geval.
  • Waren er geen herstelpunten aanwezig? Bij "uitprobeersoftware" maak ik die standaard aan. Groet :wink:
  • Ik maak geen herstelpunten ik gebruik Ghost. Had ook wel een ghost kunnen terugzetten waar spector nog niet inzat, maar ook andere progs niet die ik dan weer had moeten installeren. Ik had ook niet gedacht dat het bij verwijderen zo zou lopen.
  • Gebruik ook Ghost...maar die hestelpunten zijn soms toch erg makkelijk is mij het afgelopen jaar gebleken. Groet...

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.