Vraag & Antwoord

OS Windows

product activering windows xp home

4 antwoorden
  • Omdat in mijn xp home upgrade"help en ondersteuning"niet meer oproepbaar was, maar nog wel in de window map aanwezig, heb ik nogmaals een upgrade installatie gedaan over de oude installatie en daarmee was dit probleem opgelost. Wat ik nu niet zeker weet of ik opnieuw moet activeren, hierom werd niet gevraagd, bovendien staat de optie product activeren niet in systeemwerkset. Hoe kan ik zien of ik nog steeds een geactiveerde xp home operating system heb? Ook de onderstaande adviezen geven geen uitsluitsel windows reageert daar niet op:-? :-?
  • Klik op "start->uitvoeren" en type %systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a Je ziet dan of je windows is geactiveerd.
  • Ik denk dat ie nog gewoon geregistreerd is. Maar dit moet je kunnen contoleren door naar start te gaan en bij uitvoeren intypen %systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a Na deze opdracht moet de melding komen dat windows xp al is geregistreerd.
  • Om na een nieuwe format je product niet omnieuw te moeten activeren, kun je best voor de format even een kopie nemen van het bestand 'wpa.dbl'. Na de format kun dit terug plaatsen in de map C:\windows\system32. Misschien wat laat deze tip, maar het kan je misschien in de toekomst toch wat ellende besparen. (Als je niet teveel aan je hardwareconfiguratie wijzigt natuurlijk) Marc

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.