Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

WINDOWS XP

Anoniem
jarikanarie
5 antwoorden
  • Als je bij het installeren kiest voor [b:795859428d]"Nieuwe installatie[/b:795859428d]"kan je er dan vanuit gaan dat alles wat nu op de C schijf staat ook word verwijderd?Als ik nl kiest voor upgrade is probleem zie http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=72735
    niet opgelost
  • Alles verwijderd? Nee, zeker niet. Als je een bestaande windowsversie opnieuw installeert gaat ie wel over de oude heen en herstelt dus eventuele fouten, tenzij het een andere versie van Windows is, dan installeert ie een compleet nieuwe versie naast een eerdere.
  • Als je er zeker van wilt zijn dat ALLES (ook bestanden) weg zijn, moet je bij het installeren eerst formateren. (die mogelijkheid zit bij de installatie).
  • FOUT, als je er nl. zeker van wilt zijn dat ALLE BESTANDEN ECHT WEG zijn, is formatteren onvoldoende. Voor een nieuwe installatie van Windows is formatteren inderdaad voldoende, maar om alle bestanden ECHT weg te laten zijn, moet je de hele schijf laten overschrijven met zgn. nulletjes. Privacy Eraser kan dat verzorgen. Zie download op deze site.
  • maar als ik niet voor de optie formateren kies staan dan alle bestanden zoals eventuelen gebruikers er dan nog op na volledige installatie?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.