Vraag & Antwoord

OS Windows

Computer gaat hangen bij taak beeindigen

7 antwoorden
  • Wanneer ik een prgramma sluit via het menu van ctrl+alt+del gaat mijn computer vastlopen. Je zit dan boven in de blauwe balk "Bezig met sluiten" staan. Verder gebeurt er niets. Ook niet als je 10 minuten wacht. Ik kan alleen de computer opnieuw opstarten door een paar ctrl+alt+del indruk, of op de reset knop druk. Ik vermoed dat het door een bepaald programma komt die ik run. Want ik heb al meerdere malen de computer moeten formateren om verschilende redenen, en die probleem komt steeds terug. De programma's run ik (-uit het ctrl+alt+del gehaald-) Explorer - Windows Zonealarm - Zonealarm Firewall Msgplus - Add-on voor MSNmessenger VSMON - Zonealarm True Vector Em_exec - Logitech Muis programma Stimon - Iets van "Camera's en scanners" Navapw32 - Norton Anti-virus 2000 LXsupmon - Lexmark Supplies Monitor (Printer, cartridge inhoud) Systray - Windows Groeten, "Wally"
  • Na een verse installatie van Windows (dus NA een format), heb je dan het probleem al? Dan heb je dus nog niets anders naast Windows geinstalleerd. Dan ga je stap voor stap nieuwe programma's installeren en bij elke stap controleer je of de problemen gaan optreden. Dan krijg je op een gegeven moment een probleem en heb je een duidelijke aanwijzing dat dat programma verantwoordelijk kan zijn. Verwijder dat programma dan, en kijk of het probleem weer weg is. Dan weet je het zeker dat het daaraan ligt. Succes.
  • hmm.. dat is denk ik niet verstandig.. Ik heb altijd al te veel gedoe na de formaties. Maar zijn er echt, echt, ECHT geen andere oplossingen voor?
  • Het zou wel eens de MSN Plus kunnen zijn. Ik had dat programma ook geinstalleerd en had hetzelfde probleem. Nadat ik het weer had verwijderd, deed -ctrl alt del- het weer.
  • hallo Ik heb juist veel problemen met norton antivirus wanneer Nav meeloopt en alles controleerd dan lopen diverse andere prog minder snel en soms helemaal niet en blijft windows vaak hangen. succes
  • dus ik moet NAV aflsluiten?? dan blijft ie ook hangen :P
  • Hallo Nee helemaal ff verwijderen dat kan met Rnav, deze kan je downloaden via symantec, de software gigant achter norton, en als Nav niet het programmatje was dat stoorde zet je het er zo weer op want Rnav verwijdert alleen Nav en niet de belverbindingen met symantec. suuces!!!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.