Vraag & Antwoord

OS Windows

Veranderen van Windows XP product key

3 antwoorden
  • Ik ben mij een beetje in deze materie aan het verdiepen omdat ik de keuze heb om al mijn computers opnieuw te installeren of op tenminste 1 systeem de product key aan te passen. De rest moet sowieso opnieuw, dus dat is geen zo'n probleem, afgezien van de uurtjes tijd die dat kost. Nu probeer ik dus die ene WinXP Prof van een andere product key te voorzien. De oude product key is overigens van een 5-gebruikers licentie o.i.d. Ik wil nu naar een eigen licentie. Ik heb geprobeerd een product key te veranderen zoals volgens bijgaande links mogelijk zou zijn: [url=http://forum2.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=72537&highlight=product+key]service pack voor XP geeft "invalid product key[/url] [url=http://forum2.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=71031&highlight=product+key]Micro$oft zegt in artikel XP key foutief kan zijn + HOWTO[/url] Maar ja, in theorie kan ik de sleutelwaarde aanpassen. Uiteindelijk wordt de oude waarde (na herstart) steeds teruggezet. Herstart ik mijn computer niet, dan meldt Windows dat ik mijn XP versie al geactiveerd heb. Tja, dus zo kom ik niet verder.
  • Ik dacht dat de eerse link en de tweede link in essentie dezelfde informatie gaven. Maar de link naar Microsoft bevatte ook nog een script. Die heb ik uitgevoerd. Vervolgens moest ik opnieuw activeren. Dus die scripts hebben wel iets meer gewijzigd. Hoe kan ik achterhalen of de gewenste product key nu is geïnstalleerd? WinXP SR-1 kon ik in ieder geval installeren.
  • Download: http://www.etplanet.com/downloads/application/WindowsXP%20ViewKeyXP.exe Hiermee kun je de ProductKey achterhalen die gebruikt is tijdens de installatie.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.