Vraag & Antwoord

OS Windows

Plugin in Outlook 2002 wil niet weg

4 antwoorden
  • Bij installatie van Psiwin, een communicatieprogramma tussen computer en Psion handheld, wordt een plugin in Outlook 2002 aangemaakt. Uninstall van psiwin haalt keurig alles weg, maar er wordt bij opstarten van Outlook toch naar de plugin in Outlook gevraagd. In het register is een verwijzing naar pwolplug.dll niet te vinden. Na verwijderen van Office , ook uit het register, komt na herinstallatie van Outlook bij opstarten de vraag terug: [i:37be46e65c]kan c:\programfiles\psion\psiwin\pwolplug.dll niet vinden[/i:37be46e65c]. [b:37be46e65c]Weet iemand waar deze informatie staat opgeslagen?[/b:37be46e65c]
  • In Outlook: Extra\opties\overige\geavanceerde opties\com-invoegtoepassingen, en daar verwijderen.
  • [quote:788b7caafc="Ben Jonson"]In Outlook: Extra\opties\overige\geavanceerde opties\com-invoegtoepassingen, en daar verwijderen.[/quote:788b7caafc] Ja, maar daar staat deze plugin niet bij. :o Zou ik eerst Psiwin moeten installeren om de boosdoener te kunnen verwijderen?
  • Sorry, mijn fout. Het moet zijn "Beheer van invoegtoepassingen" i.p.v. "com-invoegtoepassingen". Haal daar het vinkje weg. In het register zou de verwijzing hier moeten staan: HKEY LOCAL MACHINE\Software\ Microsoft\ExchangeClient\Extensions Check.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.