Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Outlook Express 6: reply niet in dezelfde account, pfffffff

Anoniem
ricodb
7 antwoorden
  • Ik heb Outlook Express 6 en meerdere POP3-emailboxen bij 1 provider. Ik heb mijn default-account ingesteld op account A, maar OE lijkt er een potje van te maken. Als iemand mij op account B een mailtje stuurt en ik klik op reply, is het niet account B wat verschijnt in mijn nieuw bericht, ook niet de default-account A. Ik kan er geen logica in ontdekken. Ik heb de forums al es afgezocht en heb niets kunnen vinden maar het leek me zo raar dat ik er alleen last van heb. Wie weet hoe ik dit storende effect oplos?

    rara politiepet :s

    Jan
  • Maar welke account verschijnt er dan wel?
  • soms de laatste, soms de eerstvolgende na degene die gebruikt is voor de oorspronkelijke mail…
  • Het rare is dat Outlook er ook behoorlijk last van heeft, zo lees ik in nieuwsgroepen. Zijn die drie e-mailadressen, allemaal adressen met een eigen inlog en wachtwoord, of zijn het aliassen? Voor OE ben ik overigens geen oplossing tegengekomen. Merkwaardig probleem …
  • het zijn inderdaad aliassen. En je moet zo goed opletten of je wel de goeie account hebt als je op reply drukt, dat vind ik zo vervelend…
  • Kijk eens naar dit nieuwsgroepbericht. Misschien dat je iets kan uithalen met berichtregels. Anders zal je tóch aparte e-mailadressen moeten nemen (met allemaal een eigen account).
  • Ik heb het gelezen en het lijkt aanknopingspunten te bieden. Alleen is de volgorde die ik in mijn accountlijst zie, niet de volgorde waarop de server wordt benaderd. Ik dacht slim te zijn door in de omschrijving een 1, 2 etc ervoor te zetten om zo de volgorde te beinvloeden. Helaas wordt in het artikel waar jij naar verwijst een NOT-setting gebruikt die Outlook Express helemaal niet kent. Dus het blijft puzzelen… Maar in ieder geval bedankt voor de informatie.

    Groet,

    Jan

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.