Vraag & Antwoord

OS Windows

Internet Explorer gemaximaliseerd? -> net niet helemaal..

9 antwoorden
  • wanneer ik een link open in bv een webpagina start het nieuwe iexplorere venster net niet gemaximaliseerd op. scheelt echt maar 5-10 pixels.. op zich niet zo erg dus, behalve wanneer snel even een venster weg wil klikken, ik klik dan dus op het kruisje van het venster op de achtergrond! Erg irritant, ik heb al een hele tijd lopen spitten in mijn instellingen, maar kan nergens vinden waar deze instelling staat.
  • [quote:fd9740fca7="leime"]wanneer ik een link open in bv een webpagina start het nieuwe iexplorere venster net niet gemaximaliseerd op. scheelt echt maar 5-10 pixels.. op zich niet zo erg dus, behalve wanneer snel even een venster weg wil klikken, ik klik dan dus op het kruisje van het venster op de achtergrond! Erg irritant, ik heb al een hele tijd lopen spitten in mijn instellingen, maar kan nergens vinden waar deze instelling staat.[/quote:fd9740fca7] Die zijn er helaas ook niet. Wel is het zo dat je de grote van het scherm kunt laten vastleggen door het scherm te maximaliseren en dan de pagina te sluiten met Bestand -> Sluiten, dit werkt overigens niet altijd goed.
  • heb ik al geprobeert... nada noppes niet!! 't probleem is ook pas ontstaan volgens mij toen ik windows een keer heb gereinstalleerd... maar waar het nou fout gegaan is...?
  • Met de muis op de rand van het scherm gaan staan. Als je het pijltje ziet gewoon linkermuisknop indrukken en het venster uitrekken tot het maximum (aan vier zijden doen). Marc
  • ik snap wel hoe je een scherm vergroot!! Alleen hoe sla je die instelling op? Zodat je bij de volgende keer niet meer zelf hoeft te kloten...
  • Als je het venster maximaliseerd door met de muis de randen te verslepen worden deze instellingen behouden. Probeer eens.
  • dat antwoord van Marc is het echt hoor! je moet het gewoon eens proberen
  • met het scherm dat ik aanpas lukt het wel. Wanneer ik dan wissel tussen max/normaal blijft het scherm wel de door mij gewijzigde grote houden. Maar open ik dan weer een nieuwe snelkoppeling dan is het weer als van ouds..
  • Probeer 's in de taaktbalk met rechtermuisknop > sluiten.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.