Vraag & Antwoord

OS Windows

automatisch opstarten

4 antwoorden
  • heb sinds kort xp maar waar vind ik hier de optie om niet steeds als ik een cdrom erin doe dat de pc automatisch de cdrom laat starten?
  • Doe in je verkenner een rechtsklik op je cd-rom drive. Klik vervolgens op de tab 'Automatisch afspelen'. Hier kun je instellen wat er moet gebeuren bij welke cd... Marc
  • heb nu overal "geen aktie ondernemen" ingesteld maar een cd start nog steeds op als ik deze erin doe.
  • Automatisch afspelen uitschakelen Bepaalde cd-roms en dvd-schijven worden automatisch gestart, nadat u ze in de speler hebt geplaatst. Deze functionaliteit duiden we aan met Automatisch afspelen. Niet elke gebruiker stelt het automatisch starten of weergeven van de cd- of dvd-inhoud op prijs. Afhankelijk van de gebruikte uitvoering van Windows XP, kunt u de voorziening Automatisch afspelen deactiveren. Maakt u gebruik van Windows XP Professional, dan klikt u op Start/Uitvoeren en typt u gpedit.msc in het invoervak, gevolgd door een druk op de Enter-toets. Het venster Groepsbeleid wordt weergegeven. Klik achtereenvolgens op Computerconfiguratie/Beheersjablonen/Systeem. In het rechtergedeelte van het venster klikt u met de rechtermuisknop op de vermelding Autoplay uitschakelen en kiest u voor Eigenschappen. Op het tabblad Instelling activeert u de optie Ingeschakeld. Kies in de vervolgkeuzelijst Autoplay uitschakelen op voor de instelling Alle stations Succes :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.