Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows XP 'My Computer' traag weergegeven

6 antwoorden
  • Als ik met mijn Windows XP Pro versie direct na het opstarten op 'My Computer' klik, wordt er eerst een zoekend zaklantaarntje weergegeven. Dit duurt een paar minuten, dan is het over en wordt alles correct weergegeven. Tot die tijd geeft Internet Explorer ook niks weer. Wat is het probleem?
  • Ik heb exact hetzelfde probleem. Het enige vreemde wat ik erop heb is een IRDA adapter.
  • heb je niet toevallig een cd in je cd-speler zitten die een beetje vies is? Hij probeert die namelijk te lezen bij het openen van "deze computer".
  • Ik weet niet of je de laatste patches van Microsoft heb gedownload, maar meer mensen schijnen er last van te hebben. Meer info in het artikel op webwereld: [url]http://www.webwereld.nl/nieuws/14861.phtml[/url] [quote:ef9534a453][b:ef9534a453]WinXP-pc's trager door laatste Microsoft-patch[/b:ef9534a453] Donderdag, 24 april 2003 - De laatste elektronische verbanddoos voor Windows maakt systemen die op Windows XP draaien in veel gevallen stukken trager.[/quote:ef9534a453]Ik hoop dat je er wat aan hebt!
  • Wat je even moet doen is TweakUI van XP downloaden, dan bij opstartsettings in dat programmatje kun je aangeven waarnaar hij allemaal moet zoeken als je op Deze Compuetr klikt... Zet dan alles uit, behalve hetgeen er daadwerkelijk hoort te staan (lees: je normale schijven als c:, d: ed...) Dat zou in elk geval veel moeten schelen. Wat anders nog kan helpen, maar dat heet "eromheendenken" is het volgende: 1. Op het bureaublad 'rechtsklikken' 2. Nieuw 3. Snelkoppeling 4. dan het volgend einvullen: [code:1:91e5050989] %SystemRoot%\explorer.exe [/code:1:91e5050989] 5. Geef de koppeling de naam "Deze Computer" en klik op volgend ene OK Succes... :P
  • Kijk hier even: http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=90030 Zou update 811493 voorlopig niet installeren, het kan niet alleen je PC vertragen, maar zelfs sommige programma's volledig lam leggen (o.a. Paint Shop Pro) Eddy

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.