Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

KWIJT: Email, adressen, favorieten..

None
3 antwoorden
 • Al jaren loggen mijn zoontje onder onze eigen naam apart in op dezelfde computer, Windows 98. Hij zijn spelletjes, ik mijn meer serieuze programma’s. Sinds kort ben ik al mijn zaken kwijt: ik log onder mijn naam in, maar krijg ZIJN programma’s met notabene MIJN beeldschermachtergrond. Met geen mogelijkheid lukt het mij sindsdien mijn eigen opstartscherm terug te krijgen.Omdat mijn zoon inmiddels zelf een eigen computer heeft ben ik maar beginnen te werken vanuit zijn scherm. Ik ben wel mijn Outlook Express (E-mail) berichten en adressen kwijt en van de MSExplorer mijn favoriete sites.
  Mijn vragen zijn als volgt:
  1/ Is het nog mogelijk de oude situatie te restaureren ?
  2/ Waar bevinden zich die berichten , adressen, sites en hoe kan ik die terugzetten/importeren?
  3/ Is het mogelijk die berichten, adressen, sites etc. zo in ‚Mijn Documenten’ te integreren, dat ze makkelijk teug te vinden zijn, cq te backuppen?
  4/ Hoe kom ik van dat apart inloggen af ?
 • Als je Outlook Express gebruikt, dan is zoeken op "Postvak" voldoende om die bestanden te vinden. Iets met "Postvak in" en "Postvak uit", dus vandaar Postvak :-?. Zoeken vanuit C: is het meest effectief, moet je alles wel kunnen vinden. ZOekopdracht starten: klik op Start (links onder), klik op zoeken (in menu Start). De rest wijst zich vanzelf.

  Wijzig nog even geen gebruikers. Misschien dat je bestanden kwijt raakt die je nog even wilt houden. Probeer eerst de informatie op te zoeken. Kan ook met de net genoemde zoek functie. Volgens mij staan er in de Windows map *.pwl bestanden. Dat * staat min of meer voor de gebruikersnamen. SPecifieke gebruikers informatie wordt volgens mij in mappen opgeslagen waarvan de map naam min of meer weer overeenkomt met de gebruikersnaam.

  Wil je van de gebruikers af, dan is het een kwestie om naar het COnfiguratiescherm te gaan en de gebruikers te verwijderen. De *.pwl bestanden op te ruimen en zo. Maar ik zo dus nog eventjes geduld hebben. Succes.
 • Als aanvulling:
  adressen staan in files met de extensie WAB; dubbelklikken om te kijken welke de goede is
  favoriten staan in een specifieke directory; een zoeken naar je faorieten en je weet welke de goede is

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.