Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

besturingssoftware testen.

Anoniem
ODF
5 antwoorden
  • Ik moet van school besturingssoftware testen…….Maar als Windows het doet doet ie het, en zo niet dan niet…..Hoe kun je besturingssoftware testen????? Ga van Windows 98 SE uit.
  • Wat verstaat je school onder testen???? Welke rapporten moet je mee komen, opstartijden???? Gegevenstoegang???? Stabiliteit????? beveiliging????? gebruikersgemak??????? installatiegemak???? ondersteunende software ?????? WAT willen ze getest hebben ???????
  • Ze willen het besturingssysteem getest hebben en alle software er bij. ook de communicatie met randapparatuur (maar dat weet ik wel), utillities toepassingssoftware en beveiliging. Ze willen dan een uitgebreid testrapport zien……
  • Het blijft een beetje een vage omschrijving. Doelen ze wellicht op verschillen tussen OS-en met betrekking tot multi user en multitasking. Je zou ook iets kunnen vertellen over de omgang van het Os met hardware (direct of via een extra laag) Vertel bijv. iets over de plaats die bijv. het Windows register in de architectuur inneemt. Wat is de filosofie achter de functie en de opbouw van het register. Denk er ook aan dat het register Windowsspecifiek is. Andere OS-en werken niet standaard met een register…
  • Heeft een school dan veel keuze? Naar mijn weten wordt educatieve software op scholen voor 99% geschreven voor Windows98/ME. Dus welke keuze heb je eigenlijk?????

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.