Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Mixen geluid van versch. programma's

webspider
5 antwoorden
 • Hallo,
  Ik wil graag het geluid van 2 programma's (ICQ en WinAMP) kunnen mixen, zodat ik het duidelijker merk als ik een nieuw bericht binnenkrijg. Is dit mogelijk, en zo ja, hoe?

  Ik heb een TerraTec128Pci geluidskaart(als het alleen hardwarematig op te lossen is…)
 • [quote:9acd4ebd62="webspider"]Hallo,
  Ik wil graag het geluid van 2 programma's (ICQ en WinAMP) kunnen mixen, zodat ik het duidelijker merk als ik een nieuw bericht binnenkrijg. Is dit mogelijk, en zo ja, hoe?

  Ik heb een TerraTec128Pci geluidskaart(als het alleen hardwarematig op te lossen is…)[/quote:9acd4ebd62]

  mixen??? scheiden bedoel je zeker???

  ken niet echt een proggie die het geluissingnaal van 1 van 2 programmas bijvoorbeeld kan versterken…

  is wel irritant iig, ik weet wat je bedoeld, zit je net lekker muziek te luisteren, ineens ohoh, icq msg… schrik je je helemaal dood van die herrie…
 • Misschien begrijp ik je ook niet helemaal maar…..
  Je kunt zelf toch een ander geluid koppelen aan het programma?
  Bij XP: start-instellingen-configuratiescherm-geluiden/audioapparaten-geluiden.

  Succes :wink:
 • Even een verduidelijking: kan ik (in windows ME) WinAMP EN ICQ [i:019d44a2d4]tegelijk[/i:019d44a2d4] horen, dus muziek+nieuw msg-geluid.
 • [quote:1ed3847329="webspider"]Even een verduidelijking: kan ik (in windows ME) WinAMP EN ICQ [i:1ed3847329]tegelijk[/i:1ed3847329] horen, dus muziek+nieuw msg-geluid.[/quote:1ed3847329]

  tuurlijk wel, als je muziek zit te luisteren, en er komt een icq msg binnen, dan hoor je dat ook wel, maar ik denk dat de muziek op dat moment wel het msg geluid overstemt….

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.