Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Is dit oke????????????

De Geest Van Oirlo
10 antwoorden
 • Het onderwerp zegt genoeg:
  Ik heb 49 processen lopen in het taakbeheer van windowsXP PRO. Als het fout is hoe kan ik dit inkorten??? (ik gebruik 512MB DDR mem en er is meestal rond de 200mb vrij :-? )

  thanxx voor alle reacties
 • volgens mij is het wel goed, ik heb, met 256 mb sdram, 62 processen lopen en er is steeds ongeveer 100mb vrij
 • Lijkt me in orde.
  Ik heb 45 processen lopen en 262 MB vrij (512MB SD RAM).

  Marc
 • Bij Processen gaat het niet echt om hoeveel enzo, een pc is er immers om het druk te hebben, het gaat meer om de processen zelf. Welke en wat doen ze. Je kunt beter 100 processen hebben die netjes werken dan 1 virusproces….

  Maar euh, verder, niet druk om maken. Aantallen die zo genoemd worden komen aardig overeen met de praktijk hier.

  groetjes Edmond
 • Oke, dan weet ik dat ook weer. Maar nu heb ik nog een vraagje. Ik heb gisteren gebruik gemaakt van msconfig. Daarmee heb ik wat progjes zoals KAZAA en MSN uitgezet. Nu duurt en +/-5min voordat hij is opgestart.
 • Maak nog eens gebruik van msconfig en vink alles uit wat niet mee mag opstarten. Er start nog niet te veel spyware mee op?
  http://www.pacs-portal.co.uk/startup_pages/startup_full.htm
  Download vervolgens BootVis en laat dit programma zijn werk eens doen. Hopelijk helpt het want 5 minuten is veel te lang.
  http://www.microsoft.com/hwdev/platform/performance/fastboot/BootVis.asp

  Marc
 • thannxx
 • Sorry, maar het werkt niet echt. Op het begin lijkt het alsof hij normaal is opgestart. Maar als ik de cursor op de startbalk hou veranderd hij in een zandlopen. Du ik op ALT+CTRL+DEL en op taakbeheer dan is mijn hele startbalk weg :-? . Nu snap ik er niks meer van. Bootvis werkte ook niet.
 • Duurt het opstarten nog steeds zolang?

  Scan eens op virussen (eventueel met een online scanner)
  Scan je pc ook eens op spyware.

  Marc
 • Misschien kun je StartupCPL gebruiken: http://www.mlin.net/StartupCPL.shtml

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.