Vraag & Antwoord

OS Windows

Computer sinds een paar dagen vrij sloom?!?!

8 antwoorden
  • Onderwerp zegt genoeg, ik heb een paar voorbeeldjes: Met het opstarten van Winamp (+/-2200mp3 files) duurt het een aardige tijd voordat hij ze allemaal heeft ingelezen. Dat duurde eerst niet zo lang. Tegenwoordig heeft de windows verkenner ook aardig lang nodig om schijven te laden. (er zit geen CD in mijn DVD speler die dat kan vertragen) Zo heeft hij nog wel meer kwalen gekregen de laatste tijd. (Het is net 1 maand geleden dat ik heb geformatteerd had) Alvast thanxxx voor eventuele reacties :)
  • kijk eens wat er allemaal op de achtergrond meedraait. (msconfig> opstarten)? spyware?
  • Defragmenteren, vooral als je veel dingen geinstalleerd hebt kan dat een flink verschil betekenen.
  • De hierboven genoemde opties proberen en scannen op virussen Marc
  • [quote:422d305fd1="katrien"]kijk eens wat er allemaal op de achtergrond meedraait. (msconfig> opstarten)? spyware?[/quote:422d305fd1] Onderschat deze tip van Katrien niet : gisteren moest ik effe bij de buurvrouw komen (nee niets er achter zoeken :oops: ), want internet wou niet meer opstarten. Ja als je lang genoeg wachte dan kwam ie op. Heb toen AdAware van Lavasoft geinstalleerd en ja hoor, een hoop spyware in het register. en Explorer filtst weer Ongeacht als dit wel of niet de oplossing is, zou ik adaware sowieso installeren en gebruiken :P
  • 51 processen, onder in mijn start balk (bij de klok) staan de volgende pictogrammen: MSN (gewoon) Inet (56k) Kazaa Norton A Virus Lan (100mbit) Norton Inet Sec MSN 5.0 HP Deskjet 950 Winamp Timeup (voor mijn internet kosten te overzien) MSI Live Update ATI AC97 Sound Effect Logitech ITouch Dit lijkt mij al abnormaal veel. Als ik via MSConfig wat uitschakel schakel windows het de keer erop gewoon weer aan. Hij komt dan met een melding dat hij gebruik heeft gemaakt van selectief opstarten!?!?! :-? Defragmenteren doe ik met Speeddisk van Norton.
  • [quote:98ca46914b]Dit lijkt mij al abnormaal veel. Als ik via MSConfig wat uitschakel schakel windows het de keer erop gewoon weer aan. Hij komt dan met een melding dat hij gebruik heeft gemaakt van selectief opstarten!?!?! [/quote:98ca46914b] Deze melding klopt: bevestigen en aanvinken dat ie de boodschap volgende keer niet meer moet weergeven. Heb je al gescand op spyware mbv AdAware? Marc
  • [quote:d7eeffae4f="M@rc"][quote:d7eeffae4f]Dit lijkt mij al abnormaal veel. Als ik via MSConfig wat uitschakel schakel windows het de keer erop gewoon weer aan. Hij komt dan met een melding dat hij gebruik heeft gemaakt van selectief opstarten!?!?! [/quote:d7eeffae4f] Deze melding klopt: bevestigen en aanvinken dat ie de boodschap volgende keer niet meer moet weergeven. Heb je al gescand op spyware mbv AdAware? Marc[/quote:d7eeffae4f] en op virussen met de niewste virus defs ?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.