Vraag & Antwoord

OS Windows

Computer wordt steeds trager

15 antwoorden
 • Hallo, Als ik mijn comp opstart dan doet mijn comp het uitstekend. Maar na enige tijd ongeveer 1 uur wordt de comp steeds trager en trager en gaat het klokje steeds meer achterlopen! Op den duur is hij niet meer vooruit te branden. Ook heb ik Fatale fout meldingen als ik op internet zit. Ik heb al van alles geprobeerd maar niets helpt. IE 6.0 gedowload Alle spyware verwijdert Alle temps verwijdert Scandisk laten draaien Gedefragmenteerd De comp met Norton Utillities late controleren Het register gecleand Ik heb zelfs een Image van Norton Ghost uit het verleden teruggezet waarvan ik zeker wist dat die goed was De comp gescand met antivirus progs Dit alles zonder resultaat! Pentium4 512MB Win 98SE Wie weet er raad? Alvast bedankt.
 • het lijkt erop dat dit aan je RAM ligt. Windows ontlaadt het RAM geheugen niet altijd nadat applicaties zijn beëindigd. Het gevolg is dat je swapfile wordt aangesproken, hetgeen langzamer is. Misschien kun je MPower 1.2 gebruiken. Dat is een progje waarmee je RAM gedefragmenteerd wordt; je kan zelf een drempel instellen om dit automatisch te laten verlopen, of zo je wilt handmatig. Te vinden op www.mindbeat.com. Ben benieuwd of dit je euvel verhelpt. Succes
 • Ik heb hetzelfde gehad. Met MPower was het probleem zo weer weg. Ik ben ook wel benieuwd of het bij jouw helpt. :P
 • Hallo, Bedankt voor de antwoorden. Heb het prog gedownload en ga het proberen. Hoe moet ik de waarden instellen? Met vrgr.
 • Ik heb het progje draaien maar........ Ik heb zojuist weer " Fatale uitzondering" gehad. Helaas dit probleem is nog steeds niet opgelost. Wie weet er raad?
 • Lijkst toch op een instabiele windows en of een conflict. Je zal toch een Format c: moeten overwegen. Als je na 59 minuten t CTRL=ALT-DELETE doet, wat zie je dan ?
 • Hallo Bosje, Ik zal morgen na verloop van tijd kijken. Maar hoe kan het dat een image van Norton Ghost uit het verleden die goed was, nu ook problemen opleverd. Als ik problemen krijg en ik start de comp opnieuw op dan draait hij weer goed en staat de klok weer op de juiste tijd.
 • Ik heb precies het zelfde gehad. :o
 • Hallo sixmeninblack, Hoe heb je dat dan opgelost? Ben zeer benieuwd. Mvrgr.
 • Mijn viruscanner gebruikt om mijn computer te scannen. :o
 • [url=http://www.antivirus.com]Online virusscanner[/url] al geprobeerd?
 • Niet alleen werd de computer steeds trager maar het regende van de foutmeldingen. "Fatale foutmeldingen" Ook online virusscanner gebruikt en zoals ik al melde van alles geprobeerd. Ik denk dat ik nu de oplossing gevonden heb! Ik heb mijn virusscanner(McAfee) tijdelijk uitgezet en sindsdien geen foutmeldingen meer en de comp draait nu als een tiet! Ondertussen heb ik op het internet al meer gelezen dat virusscanners zulk soort problemen kunnen veroorzaken! Het is natuurlijk geen blijvende oplossing om zonder virusscanner te werken maar ik heb nu de oorzaak en kan eventueel een andere scanner gaan gebruiken bv Norton en dan kijken wat er gebeurd. Hopenlijk ben ik er nu vanaf. :D :) :lol: :wink: Mvrgr.
 • Ik hoop het voor je. :o
 • Spyware is vaak zeer slecht geschreven. Die veroorzaken ook vaak onbekende conflicten met mischien wel je virusscanner. Ik zou daar als eerste eens naar kijken, hoeveel van die rommel op je HD staat. Toen ik gator echt helemaal had verwijderd kreeg ik mindervaak de 'bleu screen of death' voor mijn neus en mijn scanner draaide normaal.
 • Ik heb het volgende gevonden en dit is [b:31be64e98e]de[/b:31be64e98e] oplossing: Zie: http://www.mcafeehelp.com/faq.asp?docid=68853

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.