Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

2000 Adv. server Login script

None
2 antwoorden
 • Ik heb een batch filetje bereikbaar voor de users op een windows 2000 server gezet en heb die toegevoegd aan een groep policy. Bij het inloggen met de w2000 workstation wordt netjes de homedir en profile gemapped, maar het script wordt niet uitgevoerd?

  Wat moet ik doen om een login script aan de praat te krijgen voor een bepaalde groep users zonder die per-user te moeten toevoegen?

  Kan iemand kort uitleggen wat ik moet doen om een login batch file aan een groep gebruikers toe te voegen?

  Dank.
 • Ga naar je group policy. Onder user configuration, Windows settings zie je het items scripts staan. Dubbelklik op logon en voeg hier een script toe. Let op: het pad naar het script moet wel een UNC-pad zijn, zodat iedere PC weet waar het script staat.

  Standaard worden alle logon-scripts in de share \\<server>
  etlogon gezet. Deze share wordt namelijk gerepliceerd naar alle domain controllers. Het fysieke pad is \winnt\sysvol\sysvol\<domeinnaam>\scripts

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.