Vraag & Antwoord

OS Windows

XPPRO: Geen image met DriveImage 5?

4 antwoorden
  • Hi all, Heb ik XP helemaal zoals ik 'm wil, lijkt me een image wel handig. Het lijkt ook keurig goed te gaan, direct schrijven naar CD, alleen: een testje, door daarna met die CD te booten, zorgt er voor dat DI5 eindeloos gaat zitten wachten op de CD, maw: 'm niet schijnt te kunnen lezen. DI5 geeft geen errors, en boot dus wel van de CD, alleen daarna gebeurt er niets meer. Iemand enig idee wat dit kan zijn? Alvast bedankt voor het antwoord, Groet, Heuvt
  • Dus de computer start op van de cd die naast de xp-image ook di5 bevat. Het opstarten vanaf de cd gaat over in het op de computer draaien van di5. Je krijgt dan het opstart-scherm van di5 en probeert vervolgens m.b.v. di5 de xp-image terug te plaatsen op harde schijf. Hiervoor is lezen vanaf de cd opnieuw nodig en dat functioneert niet?
  • Exactly. Hij boot DI5 vanaf de CD, vraagt naar het image, ik wijs het aan met le mouse, en dan gebeurt er helemaal niets meer.
  • De cd is in de windows-verkenner/explorer wel te lezen en bevat inderdaad een (goede) image-file? (Je kunt deze image checken m.b.v. di5 onder windows)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.