Vraag & Antwoord

OS Windows

Win98 SE wil niet herstarten

5 antwoorden
  • Bij het herstarten van windows98 SE blijft deze hangen op het scherm; 'windows is bezig met afsluiten'. Ik moet de computer daarna uit en weer aan zetten. Het afsluiten van de computer levert geen problemen op. Heeft iemand een idee waar dit aan ligt?
  • [quote:8928ffaa54="Okkie"]Bij het herstarten van windows98 SE blijft deze hangen op het scherm; 'windows is bezig met afsluiten'. Ik moet de computer daarna uit en weer aan zetten. Het afsluiten van de computer levert geen problemen op. Heeft iemand een idee waar dit aan ligt?[/quote:8928ffaa54] Bekend probleem van W98SE icm bepaalde hardware. Zie site van MS voor patches.
  • enig idee welke patch?
  • Heb je "versneld afsluiten" al uitgevinkt in msconfig? Daar kan je bij via start, uitvoeren,msconfig, en dan ergens bij geavanceerd even deze optie ergens zoeken. Verder sluit ik me aan bij de tip van de patch van Microsoft. Kijk even bij Zoeken op dit forum. Er is al zoveel over geschrevn, die patch staat er gegarandeerd bij.
  • De enige patch die ik heb gevonden gaat over het afsluiten van windows, deze heb ik inmiddels geinstalleerd. Mijn probleem is hiermee echter niet opgelost. De optie versneld afsluiten is niet aanwezig, dus nogmaals; heeft iemand een idee?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.