Vraag & Antwoord

OS Windows

opstartprobleem win xp pro

6 antwoorden
  • met opstarten blijft Win Xp Pro altijd halverwege hangen tot aan het blauwe welkomstscherm en dan geeft de pc-speaker even een piep. als ik dan op ctrl+alt+del druk start ie weer gewoon verder. hoe kan dat toch want hij heeft het altijd goed gedaan, want ik werk met images van powerquest . weet iemand raad?
  • jammer
  • Dat probleem heb ik ook, met win XP PRO, en waarschijnlijk ligt het aan het virtuele geheugen. Soms komt er namelijk een melding dat er geen of niet voldoende virtueel geheugen is gevonden. Na 10 minuten wachten start de computer trouwens wel door, en doet het verder goed. Voor het virtuele geheugen heb ik verschillende instellingen geprobeerd, maar niets schijnt te helpen. (de zelfde instellingen op mijn andere computer werken perfect). Weet iemand hoe ik ALSNOG het virtueele geheugen kan aanpassen.
  • Je Pagefile leegmaken bij het afsluiten.... Op een aparte partitie plaatsen. Marc
  • wat is een pagefile? en hoe kan ik die leegmaken ?
  • Page file is je swap file (virtueel geheugen) Kopieer het volgende (vetgedrukte) naar een kladblok bestandje en sla het op als clear_pagefile.reg. Dubbelklik vervolgens op het bestand. In Xp-antispy vind je de mogelijkheid ook. [b:82a1972641]Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management] "ClearPageFileAtShutdown"=dword:00000001[/b:82a1972641] Marc

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.