Vraag & Antwoord

OS Windows

ntoskrnl.exe probleem?

Anoniem
M@rc
1 antwoord
 • Ik heb een nieuwe (snellere) harde schijf geplaatst en wil daar terug mijn 3 OS terug installeren.W98SE heb ik gewoon geinstalleerd met daarop Partition Magic (+Bootmagic) zodus heb ik hiermee nog 2 extra primaire partities aangemaakt voor W2000 en XP Professional.
  Wanneer ik echter mijn images ,die ik met ghost had gemaakt wil terugzetten krijg ik met zowel W2000 als XP een foutmelding namelijk :
  Kan Windows 2000 niet starten omdat het volgende bestand beschadigd is of niet gevonden kan worden
  Windows 2000 root >\system32\ntoskrnl.exe
  Installeer een exemplaar van het bovengenoemde bestand opnieuw en bij XP is het het bestand windows-hoofdmap >system32\hal.dll dat niet gevonden kan worden.
  Ik heb vroeger nochtans deze images al gebruikt om mijn windows terug te zetten maar nu werkt het niet bij de nieuwe HD.De indeling van mijn nieuwe HD is nochtans dezelfde als mijn vorige.
  De windows2000 cd is niet bootable in DOS want er kwam op "failure" wanneer ik wou opstarten van cd-rom

  Bij XP kan ik wel opstarten maar wanneer ik deze wil herstellen zoals in een topic hier gelezen komt erop dat ik het administrator paswoord moet ingeven.IK geef dan het paswoord in waar ik mee in log maar dit wordt blijkbaar niet aanvaard.
  Wie kan mij helpen want op mijn W2000 staat een certificaat van mijn werk dat ik niet zo maar terug kan krijgen.
  Ik heb op mijn laptop van het werk, staat ook W2000 op, het bestand "ntoskrnl.exe" gevonden in de map I386, en heb dit nu op mijn andere pc geplaatst in de map c:\Winnt\System32 maar ook dit gaf geen resultaat.Please, wie helpt mij?
  Ik heb hier op forum al gezocht maar vind toch de info niet die ik zoek :cry:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.