Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows ME stottert!

Anoniem
None
9 antwoorden
 • Ik heb op mijn Laptop Windows ME geinstalleerd. Alles werkt perfect, alleen het systeem stottert om de 10 seconden voor heel eventjes. Met tekstverwerken geen probleem, maar als ik muziek luister of een spel speel dan wordt het al zeer snel irritant. Weet iemand wat dit voor een probleem is?
 • Kan een heel flauw antwoord geven door te zeggen dat de laptop naar de logopedist moet, maar ik denk dat je processor deze zware applicaties niet aankan. Spellen en muziek kan samen met windows ME misschien te zwaar zijn.
 • Wat Mark schrijft kan de oorzaak zijn. Je zult dus even de specs moeten geven van je PC en vertellen welk programma het stotteren veroorzaakt.
 • De Specs van mijn laptop (Asus F7400):

  Intel Pentium II 400 Mhz
  160 MB SDRAM
  ATI Rage LT Pro 8 MB
  20 GB Hardeschijf

  Ik draai geen zware programma's op de achtergrond. Ik draai ook geen muziek en spel tegelijk, maar hij hapert zonder enig programma ook al om de 10 seconde.

  Gr. Dick
 • Ook ik wil niet flauw doen, maar ik vraag me echt af waarom iemand WinME nog steeds installeert. Sedert de ruim 2 jaar dat ME bestaat, is het veruit de slechtste Windowsversie die ooit is verschenen. Er is hier op dit forum al heel veel over de non-kwaliteit van ME geschreven. Eraf gooien en Win98se erop zetten. Kost je misschien wat geld voor Win98se, maar bespaart je veel ergenis.
  Succes.
 • Heb je wel alle stekkers goed vastzitten?

  spruitje.
 • Ik heb het er nou opstaan en heb geen zin om het weer te verwijderen. Het werkt allemaal perfect, alleen dat haperen dan. Er moet toch een oplossing voor zijn?!?!?!
 • misschien zou je het eens kunnen proberen op het forum van Jan Thomas, hij heeft een website over ME en geeft persoonlijk antwoord.

  www.make-it-better.windows4me.nl

  suc6, spruitje
 • Windows ME slecht? Best mogelijk, persoonlijk ondervind ik geen echter geen enkel probleem, en mijn systeem wordt door 5 gezinsleden gebruikt (inclusief "gerotzooi" zoals chatten door de kinderen etc.).
  Als alternatief wordt Windows 98SE genoemd. Heel leuk, maar laat ik nu ongeveer anderhalf jaar geleden hebben geprobeerd om bij mijn toen nieuwe systeen Windows 98 aan te schaffen. Ik kreeg toen de mededeling dat dit niet meer leverbaar was. Het werd dus Windows ME, en tot nu toe naar volle tevredenheid.

  Met vriendelijke groet,
  Jan de Boer

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.