Vraag & Antwoord

OS Windows

*.002 Bestand

Anoniem
Detko
4 antwoorden
 • Ik gebruik PowerQuest DriveImage 4.0 op mijn WinME PC. Elke keer als ik een image maak van een partitie en die wegschrijf naar mijn 2e harde schijf wordt naast een 'bestandsnaam.PQI' ook een 'bestandsnaam.002' weggeschreven. De omvang ervan is ca. 10% van de image file (*.PQI) zelf.

  Weet iemand wat voor soort bestand dit is? Ik heb het vermoeden dat het om een tijdelijk bestand gaat dat zonder problemen kan worden gewist, maar ik ben er niet helemaal zeker van. Ik heb al gezocht op de website van PowerQuest, maar ik kan er niets over vinden.

  Kan iemand mij verder helpen?
  Alvast bedankt voor je reactie.
  Detko :(
 • Als je een image gaat maken heb je de optie om dat ding in stukken te knippen, zodat je hem naar een stapeltje cd's kunt branden; heb je die optie toevallig aanstaan?
 • Bedankt voor de tip.
  Neen, die optie staat niet aangevinkt. Ik heb overigens ooit een image weggeschreven naar 4 CDRW's, maar het terugzetten werd een fiasco, zodat ik nu maar een image wegschrijf naar harde schijf. Ik blijf benieuwd naar verdere reacties.
  Detko
 • Ik krijg, uit de Powerquest informatie, de indruk dat een image-bestand niet groter kan zijn dan 2 GB. Klopt dit met de grootte van je .PQI-bestand?; dan zou het .002-bestand het restantje van de image zijn…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.