Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

adresboek backup maken van outlook express

wanderer
6 antwoorden
 • Hoe doe je dit eigenijk?
 • Zelf zoek ik het wab bestand op met zoeken en kopieer dit op een floppy.
  Ook kan je in aplication data van windows naar identities gaan en deze kopieren.
  Hier staan nl al de gegevens in van outlook echter niet het wab bestandje.
  Exporteren is ook een mogelijkheid.

  Jan
 • thanX!
 • Het kopiëren van een wab bestand naar een floppy werkt volgens mijn ervaring niet.Als je het adresbestand daarna wilt terug zetten wordt alles gewist,zelfs als de floppy tegen schrijven beveiligd is!!

  Exporteer het adresboek als een tekstbestand,dan krijgt het de extentie .csv.
  Importeer het dan als een "ander adresboek" en selecteer weer tekstbestand.


  wanderer.
 • [quote:7904a171a2="wanderer"]Het kopiëren van een wab bestand naar een floppy werkt volgens mijn ervaring niet. Als je het adresbestand daarna wilt terug zetten wordt alles gewist,zelfs als de floppy tegen schrijven beveiligd is!!
  [/quote:7904a171a2]Verklaar u nader. Het lijkt mij onmogelijk een schrijf-beveiligde floppy te wissen. Terugzetten is een kwestie van kopieren over de nieuw aangemaakte WAB heen; en op die manier kun je nooit de data kwijt raken van de floppy.

  Enige opmerking is dat je moet oppassen als je van een (1) windows-versie naar een andere gaat, dan werkt de kopieer methode misschien niet.
 • Werkwijze was als volgt,het wab bestand uit de Outlook Express map in Program Files naar de floppy gekopiëerd.Daarna de schrijfbeveiliging ingesteld
  In Outlook Express 1 adres verwijdert,daarna op de floppy in het wab bestand gekeken en geconstateert dat het adres daar ook verdwenen was.

  Andere ervaring was dat ik,na een nieuwe installatie,het wab bestand op de floppy opende en zag dat alles gewist was.Ik kan mij niet meer herinneren of de floppy toen beveiligd was tegen schrijven,maar het is wel vreemd dat alles gewist wordt.

  Het wab bestand van de floppy naar het wab bestand in OE kopiëren lukt helemaal niet.

  Ik gebruik OE 5.5

  wanderer

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.