Vraag & Antwoord

OS Windows

scherm/desktop te groot in Win98SE

5 antwoorden
  • Om een of andere onverklaarbare reden is mijn desktopscherm gigantisch geworden. Cursor ook buiten proportie. De resolutie is dus te laag geworden. De weg om 'm terug te zetten weet ik: in de desktop rechtermuisknop, Eigenschappen en herstellen maar...... Echter de desktop is zo groot geworden dat ik niet bij het tabblad "Instellingen" kan komen, dat valt "buiten het beeld" van de monitor. Wie weet raad?
  • uhh, heb het ook ooit wel s gehad. Zal vast niet de officiele manier zijn...maar ik deed dat op de gok met Tab toets en enteren, tot je bij juiste scherm bent, en juiste knop ... :wink:
  • IDD heb een keertje ook hetzelfde gedaan als bloesem en ja hoor toen was mijn desktop weer normaal en kon ik weer vd bloemen genieten :wink:
  • :D
  • Scherts terzijde... even serieus: je kunt nog rechtsklikken op je buroblad en Eigenschappen vragen. In het venster met ShiftTab en 4 keer PijlRechts naar het tabblad Instellingen gaan. Met 2 keer Tab heb je de control te pakken die je zoekt, en pas je de instelling aan door (bijvoorbeeld) 2 keer PijlRechts te gebruiken; en bevestigen doe je dan met 2 keer Tab en een Enter. Succes!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.