Vraag & Antwoord

OS Windows

bootdiskette

4 antwoorden
  • Wat voor bestanden heb je minimaal nodig om eem diskette bootable te maken?
  • msdos.sys io.sys command.com, plus een bootrecord. Dit komt normaal op een diskette te staan bij formatteren als: "format c: /s". Je kunt deze ook maken door een opstartdiskette te maken, en alle zichtbare bestanden behalve command.com te wissen.
  • [quote:d4c17f4e68="gerben"]msdos.sys io.sys command.com, plus een bootrecord. Dit komt normaal op een diskette te staan bij formatteren als: "format c: /s". Je kunt deze ook maken door een opstartdiskette te maken, en alle zichtbare bestanden behalve command.com te wissen.[/quote:d4c17f4e68] Bedankt. Het gaat me nl. hierom: Ik wil een diskette met PowerQuestDriveImage bootable maken, maar ik heb er niet erg veel ruimte voor. (Nee, CD-ROM is geen optie) Ik probeer de PDQI-files maar op een DOS opstartdiskette te zetten, en de overbodige franje van pdqi te verwijderen. Maar krap blijft het.
  • [quote:3507abfae1="Ultra"]Wat voor bestanden heb je minimaal nodig om eem diskette bootable te maken?[/quote:3507abfae1] Je kunt goede voorbeelden vinden op www.bootdisk.com.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.