Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows NT 4.0 Installatie problemen Diskette 3

Anoniem
strik
3 antwoorden
 • Ik zit met een probleempje. Ik wil Microsoft Windows NT 4.0 installeren, in het begin de 3 installatie diskettes aanmaken, dit gaat allemaal goed. Vervolgens gaat de Installatie alle bestanden naar de HD copieren, wanneer dit voltooid is moet ik de computer opnieuw opstarten en de NT Workstation Boot disc laden, dit gaat allemaal goed, ook diskette 2 gaat prima.

  Maar dan begint de elende. NT wil nu diskette 3 laden maar zodra ik deze ik deze wil laden pakt de installatie de diskette niet en gaat deze dus ook niet verder, ik heb al even gezocht op het internet en forum maar kan hierover niet echt goede informatie vinden.
 • probeer alle bestanden eens op cd-rom te branden
  de bestanden die nodig zijn voor de autorun (booten) en de setup bestanden in de hoofdmap, de rest van de bestanden (meestal met de laatste letter van de extensie vervangen door een _ (underscore), bijvoorbeeld *.ex_) stop je in een map genaamd [b:027a70e5d2]WinNT[/b:027a70e5d2]
 • Maak een Windows 9x boot-diskette (of zelfs een DOS 6.2) en zet hier smartdrv.exe in de autoexec.bat.
  Ga dan naar je I386.exe directory toe en start Winnt.exe, als je WINNT /? zie je een aantal opties. 1 hiervan is installatie zonder bootdiskette's en voila het installeerd zich helemaal.
  Je moet wel opletten dat je geen FAT32 of NTFS op je systeem heb staan, want dan installeerd NT4 zich niet.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.