Vraag & Antwoord

OS Windows

Mappen van accounts ook zichtbaar bij beheerder

Anoniem
J.J.M.Kuijper
6 antwoorden
 • Bij een familielid heb ik XP geinstalleerd met een beheerder en 3 accounts met beperkte rechten.
  Als een van de kinderen nu b.v een spel installeert dan komt dit ook bij de beheerder en andere accounts op het bureaublad te staan.
  Als je iets op je eigen bureaublad installeerd dan hoort dit toch alleeen daar in zichtbaar te wezen en te bewerken? of heb ik dat mis.
  Dat is volgens mij de bedoeling van verschillende gebruikers, dat je niet bij elkaar in de mappen kunt komen.

  Gaarne jullie advies.

  Gr Jos
 • De meeste zaken die geïnstalleerd worden komen te staan in de map All Users. Je kan ze daar wegnemen en verplaatsen naar de juiste account.
  Doe een rechtsklik op je startknop en kies voor 'Alle gebruikers verkennen'. Nu kun je zien wat er bij alle gebruikers op het bureaublad en in het menu Start staat. Je kunt nu aanpassen zoals jij het wil…. (knippen - plakken)

  Marc
 • Is er geen simpelere manier om dit te doen , dit is vrij omslachtig.
  Als de ene gebruiker iets installeerd moet het toch niet bij de andere gebruiker te zien zijn.
  Het moet toch niet zo wezen dat de beheerder elk document moet omzetten naar de desbetreffende gebruiker.

  Jos
 • Vaak (en ik zeg vaak, dus niet altijd) heb je tijdens de installatie-wizard de mogelijkheid om aan te geven of je het programma wilt installeren voor All Users of This User Only oid. Niet te snel doorheen klikken [img:ff35237763]http://forum.fok.nl/i/s/smile.gif[/img:ff35237763]
 • [quote:d2c2331d63="EnZynko23"]Vaak (en ik zeg vaak, dus niet altijd) heb je tijdens de installatie-wizard de mogelijkheid om aan te geven of je het programma wilt installeren voor All Users of This User Only oid. Niet te snel doorheen klikken [img:d2c2331d63]http://forum.fok.nl/i/s/smile.gif[/img:d2c2331d63][/quote:d2c2331d63]

  Zo zou het inderdaad moeten zijn, echter niet alle programma's die je installeert zijn ontworpen voor XP (ofwel slecht gedaan).
  Er wordt dus niet steeds gevraagd of het toegangkelijk moet zijn voor andere gebruikers.
  Vrij normaal probleem dus.

  Eddy
 • spellen zoals Harry Potter komen wel op alle bureaubladen te staan …….echter alle opgeslagen spelen komen bij de betreffende account te staan dus iedereen speelt zijn eigen spel en kan niet de opgeslagen spelen van de andere accounts (kinderen) openen

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.