Vraag & Antwoord

OS Windows

password 98 niet echt fantastisch

14 antwoorden
 • Nou verwacht je dat een password helpt tegen mensen die gebruik willen maen van een Pc maar daar geen recht tot hebben (of deels) Nou is dat 98 password ook zo lek als een mandje. Je moet dan dus een password invullen maar wie op [i:515278482d]annuleren[/i:515278482d] klikt zit alsnog in de Pc. Wie weet hoe ik op 98 een goed wachtwoord in kan stellen dat ook helpt tegen annuleer-klikkers? Ps: 'k ben te lui om het zelf op te zoeken
 • [quote:35eeba912b="ProblemPc"] 'k ben te lui om het zelf op te zoeken[/quote:35eeba912b] ik ook. installeer gewoon XP of 2000 Pro. :wink:
 • Waarom denk je dat ik 98 heb? Omdat ik ziek wordt van al die ongevraagde rotzooi van Xp. 2000 is ook onstabiel Os
 • Scheld je me nou uit voor os? :lol: maar kijk eens even [url=http://forum.computertotaal.nl/]HieR[/url] ik ga niet 2x hetzelfde antwoord geven hoor. daar ben ik te lui voor.
 • Os is nog wel zacht uitgedrukt voor iemand met een George michael avatar :D :D :D :D
 • Maak je niet druk EnZynko23! Zet ProblemPc in een zwarte dBase met "Problem-Users" die je geen antwoord meer waardig acht. Zo doe ik dat met "Topic-Marginalen"
 • Win98 is gewoon niet goed te beveiligen. Wat denk je van een opstartschijfje in de A-drive en dan gewoon alle bestandjes wissen waarin de paswoorden zijn opgeslagen.... dan kan je er 1-2-3 weer in zonder paswoord. Wat wil je eigenlijk beveiligen? Als je een paar mappen wil beveiligen (bijzondere inhoud?), zijn daarvoor wel andere mogelijkheden en programma's die veel moeilijke zijn te omzeilen. De gebruikersprofielen in Win98 zijn meer voor individuele instellingen t.o.v. elkaar en niet om je eigen profiel af te schermen.
 • [quote:2f36fcd04e="ProblemPc"]Os is nog wel zacht uitgedrukt voor iemand met een George michael avatar :D :D :D :D[/quote:2f36fcd04e] dat zegt meer over jou dan over mij. [img:2f36fcd04e]http://enzynko.demon.nl/styleimg/puke.gif[/img:2f36fcd04e] graag gedaan hoor!
 • :) neem het nooit te serieus op hé! Ik wil gewoon dat m'n broertje er niet op komt, dus gewoon een beveiliging voor Windows zelf.
 • Als je niet wil dat iemand iets met die computer kan doen, kun je overwegen om een USER PASWORD in te stellen in de bios. Deze moet worden ingevuld voor dat je de computer kunt opstarten. Let op! in veel BIOS versies is er een mogelijkheid om een supervisor password in te stellen (nodig om de bios te veranderen.) Ik weet niet wat het effect is als je dat leeg laat.
 • ff zoeke...: http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=66535&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=tucows kleine broertjes: levensgevaarlijk.
 • [quote:ca3b2200ba="ProblemPc"] lui [/quote:ca3b2200ba] :oops: over het hoofd gezien...
 • [quote:c0a3b4271c="ProblemPc"]:) neem het nooit te serieus op hé! Ik wil gewoon dat m'n broertje er niet op komt, dus gewoon een beveiliging voor Windows zelf.[/quote:c0a3b4271c] In mijn 2e reply staat een link. Heb je daar al op geklikt? Zoek daar naar een reply van mij en je hebt je antwoord.
 • [quote:e417c45dde="E gozeling"]Als je niet wil dat iemand iets met die computer kan doen, kun je overwegen om een USER PASWORD in te stellen in de bios. Deze moet worden ingevuld voor dat je de computer kunt opstarten. Let op! in veel BIOS versies is er een mogelijkheid om een supervisor password in te stellen (nodig om de bios te veranderen.) Ik weet niet wat het effect is als je dat leeg laat.[/quote:e417c45dde] Klopt, dit is idd handig voor de users met weinig of geen verstand van computers. Ik denk toch dat de meeste mensen de truc van het batterijtje of de cmos jumper wel kennen, maar goed ik ken de situatie van de persoon die deze topic gestart heeft niet. Het kan dus een goede oplossing zijn. P.S. 1 keer op "esc" drukken als het ww scherm in 98 voor je neus staat en, voila binnen. Conclusie: Win 98 heeft een beveiliging van likmevestje. :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.