Vraag & Antwoord

OS Windows

Partitie of Hardeschijf verbergen voor Gast account Win XP

5 antwoorden
  • Hoe voorkom ik dat Gast account mappen en of bestanden kan openen behalve dan de v :roll: oor hem bedoelde gedeelde mappen Ik kan alleen maar C:\Documents and Settings\Administrator beveiligen voor gast Onder map opties> Weergave> Eenvoudig Delen van bestanden gebruiken uitschakelen werkt niet, dat is meer voor als je computer verbonden is met een netwerk
  • Hoe bedoel je dit gaat niet? Als je bij 'eenvoudig delen van bestanden uitschakelen (aanbevolen)' het vinkje weghaalt kun je door een rechtsklik te doen op eender welke map, de beveiliging (rechten) voor deze map instellen. (Rechtsklik - Eigenschappen - Beveiliging) Marc
  • Als de schijf het NTFS-bestandsformaat heeft kun je per folder de rechten van iedere gebruiker instellen. Met een FAT32-schijf kan dat niet.
  • Opstarten in veilige modus, inloggen als Administrator, rechtsklikken op de te beveiligen map en het Gast account toevoegen. Dan voor dit account Volledig beheer op Weigeren. Na herstart is de map nog wel zichtbaar, maar niet toegankelijk voor de Gast.
  • Bedankt voor de reacties Ben al weer iets verder C schijf kom je niet meer in als GAST Nu nog de D schijf ik gebruik het NTFS-bestandsformaat Klik ik op rechts in veilige modus kom je niets tegen over beveiliging Alleen op C schijf kom je iets tegen. Dit werkte ook perfect Op D schijf alleen iets over map aanpassen, pictogram etc. Het is de bedoeling dat de gast account allen muziek kan afspelen Moet ik iets in het register aanpassen?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.